Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierna żona

Chcę go zdradzić, nie wytrzymam

Polecane posty

Gość wierna żona

Hej, mam 25 lat od dwóch lat jestem meżatką, wierną jak dotąd, mimo wielu pokus ale pewien meżczyzna cały czas siedzi w mojej glowie, nie kocham go, nie zależy mi jakoś specjalnie, po prostu ten facet w nienormalny sposób mnie pociąga, na samą mysl o nim spadają mi majtki staram się go unikać, odmawiam spotkań, ale chyba jestem coraz słabsza; ciagle myślę o tym, że chcialabym, żeby mnie pieprzył jak dziwkę i robil ze mną wszystko na co ma ochotę, czasami się zastanawiam czy on się tego domyśla, staram się być raczej obojętna Poradzcie mi jak zwalczyć w sobie ochotę na ten romans, nie chcę zdradzić mojego meża

chyba przeczytanie posta pozwala zrozumieć w czym problem głupio zaprzmialo 'chcę a potem nie chcę',ale chyba widać o co chodzi

Niech jakaś dziewczyna mi poradzi, co robić w takiej sytuacji, kiedy nogi mi się same rozkładają na mysl o tym facecie ?

Gość niewierna 23
Skuś się i tyle ;-)

Masz dwa wyjścia. Albo zdradzisz, tylko potem nie płacz, że masz wyrzuty sumienia i Ci przykro. Albo zapanujesz nad sobą (w końcu nie jesteśmy zwierzętami, aby nie umieć zapanować nad popędem ;) ) i wtedy możesz być z siebie dumna. Twój wybór.

więc ja pytam jak nad sobą zapanować, nigdy nie krecil was żaden facet tak, że aż musialyście przebierać nogami pod stołem ?

weź sie w garsc kobieto.... masz meza to po co ci inny koles?? zastanow sie gdyby to twoj maz mial taki dylemat jakbys sie czula????

Gość uuuuuuuupppppppppppp
o matko... 2 lata po ślubie dopiero i już inny bolec jej w głowie... brak słów. dziewczyno, po diabła wychodziłaś za mąż? trzeba było się zastanowić zanim powiesz tak przed ołtarzem a nie teraz szukać innego bolca. byłabyś wolna to pouzywałabyś i byś się wyszalała a tak, to po prostu zero odpowiedzialności a w dodatku szmatę z siebie robisz.

to nie jest takie proste wytrzymać, tak o powiedzieć sobie 'nie 'i juz, może mam wiekszy temperament od was albo cholera wie co, ale uwierzcie, że gdybym ze soba nie walczyła i nie starała wziąć się w garść, to juz bardzo dawno ten facet by mnie rozlożył, na razie sie trzymam, ale słabo :O

Gość ewcia@
Pomyśl co on wtedy o tobie pomyśli, no i co zrobi twoj mąż kiedy się dowie...a dowie się na pewno!

wiesz co to bzyknij sie z nim tylko potem nie placz i nie wyzalaj sie na forum jak to ci zle jak zalujesz i o jej jaka ja glupia bylam. powodzenia. a twojemu facetowi wspolczuje...

gdybym była słaba dawno bym zdradziła 🖐️ uuuuuuuupppppppppp - dwa lata po slubie, to jest teraz, ten facet mnie przesladuje praktycznie od dnia ślubu i od dnia slubu i juz wtedy miałam na niego ochotę

Gość ewcia@
A czujesz coś więcej do niego czy to tylko porządanie? On jest sam?

Gość kubicka emilia
Cześć forumowicze! PROSZE O jedno kliknięcie od ludzi dobrego serca http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 To nie żaden wirus ; )) jest to forum WIZAŻ. Zagłosujcie a dzięki temu same będziecie mogły wziąć udział w konkursie!; ) Dziękuję za głosy ;**

To okropne i bardzo współczuję Twojemu męzowi... To ochydne te mysli które masz, ehh jesteś okropna i nie kochasz go. Pomyśl o tym co mu zrobisz popatrz na niego jaki jest szczęsliwy z Tobą on Cie kocha a Ty chcesz być dziwką? Chcesz mu zrobic tak wielką krzywdę ? To przykre...

Gość ja bym sie skusiła
no ale skoro nie chcesz.. Nie pozostaje Ci nic wiecej jak unikać tego faceta i czekać aż samo przejdzie. Życzę wytrwałości i domyslam sie co czujesz, bo też nie moge wybić sobie z głowy erotycznych uniesień z pewnym panem :p

ewcia - czuję tylko i wyłącznie pożądanie, nic więcej, ale to pożądanie jest jakieś wynaturzone czy on jest sam ? teraz nie wiem czy kogoś ma, być może ma jakąś dziewczynę, w każdym razie żadnej rodziny, żony ani narzeczonej nigdy nie miałam problemów z wiernością, jesli chodzi o innych facetów, którzy próbowali, żadnemu z nich nie udało się zaciągnąć mnie do lóżka, nawet się nad nimi nie zastanawiałam nie wiem co ma w sobie ten facet i boję się tego

Gość kkkk2
czy on coś robi? Jeśli tak unikaj go, najlepiej zerwij kontakt.

kkkk2 - unikam go, nie spotykam się z nim on do mnie pisze, wtedy staram sie nim rozmawiać dosyć oschle problem w tym, że mamy wspolnych znajomych i przez niego nawet ich zaczełam unikać, a i tak o nim myslę

Więc oddaj mu się bądź dziwką pewnie seks z nim bedzie wspaniały i potem bedziesz chciała więcej będziesz notorycznie go zdradzać aż wkońcu domysli sie i oby nie był na tyle głupi zeby Ci wybaczyć. A może nie dmomysli sie niczego bo zbyt mocno Cie kocha? Powinnas go zdradzić bo sam fakt że masz o nim takie mysli mówi jasno że nie kochasz go. Zrób to będzie Ci dobrze aż Ty mu się znudzisz a wtedy będziesz wiedziała jak wieli błąd popełniłas ale dopiero wtedy.