Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pros pero

Dziwne zachowanie dziewczyny pomóżcie mi zrozumieć ?

Polecane posty

Gość Pros pero

Umówiłem się z nią 3 razy . Na pierwsze spotkanie poszlismy na spacer, ale w rozmowie powiedziałem , że mam auto. Na drugiej pojechalismy autem, przyjechałem po nią skodą dziadka. trochę jej sie chyba nie podobało auto albo nie wiem co ... powiedziała, że nie pasuje to do mnie i czy na pewno jest moje . Fakt jestem elegancki i mam dwa auta własne - jedno eleganckie audi i drugie sportowe, tanie bo raptem za 9 tysięcy po tuningu to jej powiedziałem , że to nie moje, bo moje jest w warsztacie. następnym razem przyjachałem po nią sportowym . to młoda dziewczyna, myślałem że jej zaimponuję a ona na to że z włascielem takiego auta to się na pewno spotykać nie bedzie... żałuje kurcze że audi nie przyjechałem, ale to sportowe ogólnie jest lepsze szybsze, taki mały bolid ... o co mogło jej chodzić ??

Gość krupczatka biała jak śnieg
woli traktorem jezdzić ^^

Gość Prawda jest taka że
bolid to polonez:) 5/10 :)

Gość didididiid??|
ehhhh ,,nie pomyslaws by helikopterem przyleciec, ehh schrzaniles randke:O:

Gość Pros pero
to bardzo fajne sportowe auto wbija w fotel ,jazda jej sie podobała, ale ona mówi 'tamto auto twojego dziadka a to czyje?twoje czy młodszego brata? " kurcze/ nie jestem stary mam 27 lat...chyba moge jezdzic sportowym autem?

Błąd. W taką pogodę to tylko na saniach podpiętych do karego :) powinieneś zajechać do lubej :) :p

Gość Fanka motoryzacji
To, że nie bedzie się spotykac z właścicielem sportowego samochodu, mogło oznaczać tylko jedną z dwóch możliwości: - pomyślała, że chcesz jej zaimponować samochodem i jestes z tych, którzy na ten samochod podrywają dziewczyny, więc nie będziesz jej wierny, bo kupiłeś taki samochód po to, by zaliczać kolejne dziewczyny, - nide podobał jej się tuning (sam wiesz, że niektóre stuningowane bryki wyglądają prześlicznie, a inne mniej więcej tak, jakby dopiero co wyjechały ze złomowiska - zależy od umiejętności tego, kto samochód przerabia). ;-) A tak na serio, to ona jest zainteresowana nie Tobą, tylko Twoimi samochodami. Na Twoim miejscu poszukałabym jakiejś wartościowej kobiety. Bo wiesz, ja uwielbiam samochody i uwielbiam je oglądać, a zwłaszcza te sportowe, ale nie ma dla mnie kompletnie żadnego znaczenia, jaki mężczyzna, z którym się w danej chwili spotykam, ma samochód, i czy w ogóle ma samochód. Może sobie jeździć nawet końskim zaprzęgiem, bo ja patrzę na mężczyznę, a nie na stan jego posiadania.

Gość Pros peroooo
co za dziwka zaczerniła mi nicka ? ale chuuuj bez polotu

Gość kubicka emilia
Cześć forumowicze! PROSZE O jedno kliknięcie od ludzi dobrego serca http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 To nie żaden wirus ; )) jest to forum WIZAŻ. Zagłosujcie a dzięki temu same będziecie mogły wziąć udział w konkursie!; ) Dziękuję za głosy ;**

Gość tyyrt
zwykła blachara...ja chodziłam z chłopakiem, który miał fiata 126p...został moim mężem....daj sobie z nią spokój...