Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miauczun

Czy to co robie ma sens?

Polecane posty

Gość Miauczun

Około 5 lat temu rozpadl mi się związek, w wyniku zdrady. Po tym wszystkim wziąłem się w garść zrzuciłem ponad 30 kilo, utrzymuję dietę, chodzę na siłownie, ukończyłem jeden kierunek, zacząlem drugi skrajnie przeciwny tematycznie, szkole się, ucze języków, zacząłem nawet słuchać innej muzyki. Z intelektualnego rozwoju jestem zadowolony, chce jeszcze wrócic do sztuk walki, gdyż kiedyś trenowałem ale musiałem zrezygnować w wyniku kontuzji. Problem jest w tym, że stronię od kobiet, a wręcz unikam jakichkolwiek bliższych relacji z nimi w obawie przed tym, że będą mi przeszkadzać w dążeniu do wyznaczonych celów. Z drugiej strony okropnie mi brakuje drugiej połówki, w takich wlasnie momentach zaczynam wątpić czy aby to wszystko ma sens, jak ciągle jestem sam, nie potrafię się przemóc do kobiet, z drugiej strony też za wiele interesujących nie spotykam... Ubzdurałem sobie, że jak będe miał duzo kasy zrealuzuje się intelektualnie to ktoś się pojawi, a przeciez wcale tak nie musi być, czy przypadkiem nie zabardzo koncentruje się na potrzebach intelektualnych podczas gdy powinienem zadbać o te emocjonalne?

Gość ehhhhhe
wez sie idz wykap a moze przysni ci sie cos madrzejszego