Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba uciekać od niej

Nieokrzesana dziewczyna mojego brata przegina. Nie ma za grosz taktu

Polecane posty

Gość trzeba uciekać od niej

Jest to prosta dziewczyna która to co ma na myśli to ma też to samo na języku i to jest właśnie problem. Kiedyś np. jak długo nie wracałam do domu a mój brat się martwił to ona zaczęła dzwonić po szpitalach czy tam mnie nie ma, zadzwoniła też na... izbę wytrzeźwień!!! z zapytaniem czy nie leży tam ktoś taki jak ja :O Ale to jeszcze nic... Kiedyś poznałam jej kuzyna i zaczęliśmy się spotykać. Jak się dowiedziała o naszej randce to też się na niej pojawiła. Ciągle siedziała między nami :D Powiedziała też mu, że kiedyś zapaliłam trochę zielonego (raz mi się tylko to w życiu zdarzyło) Opowiedziała o tym całą krępującą historię. Jak on o tym usłyszał to prawie wpadliśmy do rowu :D (akurat wtedy jechaliśmy samochodem) Później też zaczęła prawić o moich problemach finansowych i chorobie :O Na szczęście aż tak bardzo to wszystko nie zraziło jej kuzyna do mnie i mimo to nadal się spotykaliśmy. Później nasza znajomość urwała z innego powodu i dziewczyna mojego brata była zawiedziona z tego powodu... Teraz znalazłam innego faceta. Myślę, że jest to dużo poważniejsza znajomość niż tamta z jej kuzynem. Ostatnio ona go poznała i... Jak można się domyślać to zaczęła mu opowiadać o mnie i swoim kuzynie!!! Dżizas :O Powiedzcie skąd się biorą tacy ludzie? :O

Gość ehhhhhe
tez sie idz wykopac