Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grycha a

Pytanie do facetów- jak to jest z seksem?!

Polecane posty

moze nie pasowalo mu to, ze uklad. chociaz nie, uklad mozna zerwac w kazdej chwili. moze naprawde z ta kolezanka bylo cos nie tak, albo facet ma problemy ze zdrowiem... fizycznym lub psychicznym. :p

Seks w dyskotece nie jest atrakcyjny:/ Ale układ to inna sprawa, coś naprawdę fajnego, gdzie spełnia się swoje fantazje, żądze i zachcianki:D Seks w dyskotece? Przecież to chujostwo. Nikt już na to nie leci, prędzej się idzie do samochodu:P

Gość grycha a
kiedyś temat zszedł na seks i spytałam się jak lubi to powiedział że normalnie :D

BMW, wielka chata:D To wszystko jasne, nawet jak ktoś jest szurnięty, ale przystojny i nadziany to dupy i tak nie niego lecą. Materialistka!! Znajdź lepiej przystojnego, nadzianego i zajebistego z charakteru, wtedy zawsze możesz mówić, że poleciałaś, bo miał fajny charakter a reszta była tylko dodatkiem:P

Gość grycha a
także zbyt wyuzdanych fantazji się po nim nie spodziewam :P dodam że ma 30 lat

Gość grycha a
ale naprawdę go lubię z charakteru i tak nie lecę na jego kasę, jaką bym miała z układu bez zobowiązań ? :P

Nawet z układu można mieć kasę. Kumpel dziewczynie, z którą miał układ zawsze kupował jakieś prezenty, a to biżuteria, a to bielizna, a to kosmetyk:P Bo wtedy nie czuł przywiązania, zawsze sobie wmawiał, że to forma płatności za seks i że na nią nie leci. A w rzeczywistości? Idiota! Zaangażował się w układzie haha:D

Gość grycha a
nie nie nie, mam swoją kase ,wie że nie musiałby mnie finansować :P

Gość grycha a
ale nie chce związku więc po co angażowanie się w prezenty.. ?

Gość laska się pieni bo facetowi
się nie podoba. Jak wyglądała żona i na ile jesteś do neij podobna? Tylko teraz czy dobrze czy źle to nie wiemy :P

Gość grycha a
no nie no dziwna sytuacja, on kiedyś taki nie był, znałam go ale nie aż tak dobrze, romansował na wakacjach itd...

No nie wiem, mój znajomy to fetyszysta:P Te prezenty to pewnie też część jego charakteru, taki jest i już. Jak to się nazywa... Miły dupek?:D

Gość grycha a
żona była śliczniutka, jak modelka, ale ja brzydka nie jestem, zadbana, szczupła, a on jest PONAD 2 LATA SAM, więc nie musze chyba być tap madl? :D

Gość grycha a
może za bardzo o niego zabiegam? pierwsza dzwonię i w ogóle ..

tap madl po naszej edycji powinno się nazywać:"Co zrobić, żeby paszczur dobrze wyszedł na zdjęciach". Magia świateł i photoshopa i efekt wiadomy.

Gość no i co z tego że jest 2
lata sam? Może kogoś ma? Tylko to nie jest twój zasrany interes? Albo jesteś koleżanką, w przegródce, więc koniec.

POWAŻNIE - może naprawdę się zamknął w sobie i nie potrafi się otworzyć nawet na niezobowiązującą znajomość. Może się łatwo angażuje i wie, że sam sobie zrobi "kuku"... a może taka dobra duszyczka z niego, że boi się, że ty się zaangażujesz i nie chce cie ranić:P

Gość grycha a
nie ma nikogo, wiem że mu się jedna podobała , nawet z nią kręcił i chyba ma nadzieje , ale już z rok jej nie widział bo wyjechała do pracy :O

Gość grycha a
no i co z tego że jest 2 lata sam? a no to że mając okazje mało który chłop by wytrzymał :D

Gość ffffuuu
facet ustawiony , wiadomo że nie poleci na byle gówno 🖐️ poza tym mogłabyś mu popsuć opinię

Gość grycha a
nie jestem byle gównem :O 🖐️ chociaż przyznam, jego rodzice mnie nie lubią , ale nie mieszkają z nim i jest to dorosły facet wiec to raczej nie jest przeszkodą :D

Gość mając okazję przespać się
z jedną znajomą to na pewno bym tego nie zrobił. Brzydka nie jest ale z nią za nic na świecie. Może ma tak samo do ciebie. Masz pecha :D

Gość grycha a
dlaczego nie?

Gość gilllko
może kocha inną ? :D

Gość grycha a
jasne ,kocha tą co mu wyjechała i dlatego nie uprawia seksu :P proszę cię 🖐️

Gość upnac cie w morde?!

Gość grycha a
nie ,dzięki :D 🖐️