Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam to i mi sie

zycie jest bez sensu

Polecane posty

Gość czytam to i mi sie

czasami sie zastanawiam jaki jest w ogole jego sens?caly czas jest to samo, praca-dom,szkola i tak w kolko, jakos nie czuje, zeby mialo mnie cos w nim ciekawego spotkac, nie mam gdzie wyjsc, nie mam z kim, nie mam po co:-(czasami mysle, ze najlepiej by bylo gdyby mnie nie bylo:-(

Gość HAMPEL
tez tak uwazam

Gość smaczna zupa
W sumie mam podobnie , ale staram sie cos robic dzis np pierwszy raz w zyciu osmielilem sie zapytac dziewczyne czy sie ze mna spotka ... odmowila ale sprobowalem i wcale nie zaluje

Gość myszka miki em
ja mam dokładnie to samo...i zakochana bez przyszłości....:/

Gość kooloooo
a ja nie moge zasnc bo moi lokatorzy imprezuja:(

Gość myszka miki em
mam studia, prace, wspaniałe kumpele ale to wszytsko tak naprawde jest bez sensu. Robie coś i wiem ,że robie to bez jakiegoś głębszego wkładu. Czegoś tu brakuje - mnie...rutyna...tak naprawde czuje sie cholernie samotna...:( moi znajomi cieszą się życiem, chodzą na imprezy, mają udane związki a mi się wydaje, że nic nie osiagne, że potrafie tylko coś spier....;/

Gość myszka miki em
ja wróciłam na week do domu...współczuje...

Gość Pomarańczowy Podszyw
Moje zycie to tez rutyna. Nie moge narzekac , ale caly czas jest tak samo.

Gość smaczna zupa
Ale probujesz cos zmienic ?

Równowagę pozwoli wam odzyskać słodka sensimilla ;) Mi pomaga, życie jest nudne. Ciągle to samo. Ziele pozwala odnaleść samego siebie w dzisiejszym skąplikowanym świecie. Bless ;) Pokój i Miłość

Gość kooloooo
i strzelaja z wiatrówki nie wiem co robic jutro pracuje na 8

Palilem kiedys troche, ale w glowie sie od tego pierdoli... Umysl pracowal na wolniejszych obrotach

Gość myszka miki em
nie będe się truć, przerabiałam temat trawki w swoim 21 letnim życiu. Jasne, każdy chyba próbuje coś zmienić...próbowałam i nic. ci sami ludzie wkolo, to samo otoczenie, wszytsko mnie tu trzyma nic nie moge zmienić poza chyba sobą jedynie.

Gość myszka miki em
wyrwij im ja i zacznij strzelac do nich;D

Zależy od człowieka, od nastroju w jakim palisz, od otoczenia i od jakości suszu ;) Ja zrozumiałęm czym jest dla mnie Ziele po 4-5 miesiącach :P

Gość mam raczej to samo
dokladnie , ja tez mysle ze mnie nic ciekawego nie czeka , dom praca i obowiazki i to tyle , ale staram sie sobie to poukladac ze tak nie jest, ze moze cos jeszcze sie wydarzy.... mam nadzieje... bynajmniej ale to mnie po prostu przeraza ten bezsens

Ale czego bysmy nie zrobili i tak w koncu popadniemy w rutyne. Czasam jak wstaje rano,to pierwsze slowa jakie wypowiadam to:" Ja pierdole"

Gość mam raczej to samo
a trawa to krotko terminowe rozwiazanie niestety.. a szkoda heh

Gość smaczna zupa
Zielona roslina hmmm ? W moim wypadku po niej mam 1000 różnych mysli na minute wiec jakos nie pomaga w "nie mysleniu" , chociaz mimo to i tak jest przyjemnie

Gość smaczna zupa
Dzien świra sie klania

Gość kooloooo
ci lokarorzy sa policjanami to najdziwniejsze

Rutyna jest dobra, sprawia ze cżłowiek czuje sie bezpieczny ;) ma ułożone życie. Ale to NUDA :P Róbcie coś szalonego, odkładajcie sobie pieniądze na jakeis wystrzałowe wakacje. Wyznaczcie sobie jakiś cel ;) Spróbujcie czegoś nowego, jazdy konno czy coś :P

Kinky a nie masz tak po trawie ze uzmyslawiasz sobie jak ten swiat naprawde funkcjonuje. Ja zawsze jak pale to zamykam sie w sobie i mysle o psychice innych ludzi, zauwazam sile przebicia poszczegolnych osob, widze dominacje osobnikow nad drugimi. Pierdoli mi sie:D Albo przykladowo jak patrze na dziwki usmiechajace sie w moja strone to wyobrazam sobie ze chce mnie tylko uwiesc , wpasc ze mna i zebym na nia pracowal:D

Gość myszka miki em
pieniądze? mi idą na bieżąco...nie da rady...sama mam jechać na te wakacje? facet by się przydał...;( jak to jest,mówią mi, że jestem ładna, mam zajebiste oczy, figure ale tylko mówią i nic nikt nie zrobi więcej, faceci czemu tak jest?

Gość myszka miki em
Pomaranczowy Podszyw ile masz lat?:)

Gość smaczna zupa
Pomaranczowy o to wlasnie mi chodzi. Mam to samo , najchetniej jaral bym w swoim towarzystwie. Gdy pale z wieksza liczba ludzi to sie wycofuje , zamykam sie w sobie z wlasnymi myslami i obserwuje ...

Właśnie dzieki Zielu zrozumiałem jaki syf mnie otacza. Komercja, przepych, puste wartości. Od 3 miesiecy nie oglądam tv i jest git. Nie wiem co to Top MADEL czy coś :P nie no wiem ale nie ogladałem nigdy ;) Wywnioskowałem że tylko miłość moze dać szczęscie. Ludzie są najważniejsi :) Nauczyłem sie kierować Chmurką by było miło i przyjemnie ;) Ale wiadomo, wszystko w nadmiarze szkodzi. Ja odnalazłem równowagę :P

Gość smaczna zupa
Eldo - na maksa , moja propozycja na hymn tego posta

19 :)

Smaczna zupa ja nawet jak jaram w swoim towarzystwie to chore fazy mi sie zalaczaja. Ludzie staja sie dla mnie strasznie falszywi, obludni.