Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet szugar

jest na sali carrie scieraszoł???

Polecane posty

Z mną chodzono :D No osobistego topiku się nie doczekałam, ale próbowano zniechęcić do mnie (ostatnie co pamiętam) Szkoda, że w życiu są takie zakłamane gnidy. Bo w realu to słówkiem nie pisną, tylko za plecami będą

oj tak , jeszcze będą ci dupe lizać i udawać przyjaciół a przy najbliższej okazji pokażą jacy są naprawde .ale świata i ludzi się nie zmieni .

A znacię ta piosenkę ? " Gdzie jest Carrie ? O o o Czy ktoś widział Carrie ... Szoł ? szoł Szał ! DziiiIki szaaaA ał AAAA aaaa a a A Ty się temu nie dziwisz... wiesz dobrze co było by dalej Jak byśmy byli szczęśliwi Gdybym... Był Młotkowym W fabryce zapierdalał co miesiąc do 30-go byś sobie kupiła... Ciągnik Pojemność dwa czterysta Zawsze chciałem mieć takie coś Tylko po to by wozić... Ekran i wyświetlać film W ogrodzie przed moim domem O Mnie i o Tobie By leczyć Chorych sąsiadów mieszkających drzwi obok dołujących Trzeba zabrać Familie kafeteryjną i przenieść się na inny serwer" :D

Gość jest moze tutaj carrie
?

Gość Blowwww ;)
kurwa do huja ! i nadal nie wiem kto to :O a przeglądałam tematy wstecz to tylko sesese i ta carrie na horyzoncie ,o co chodzi ludzie ?:D

Gość sprężynkaaaaaa
jest carrie - załozyla temat z jakas denna piosenka