Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak się mnie wstydzi..

chłopak się mnie wstydzi..

Polecane posty

Witam nie wiem co mam zrobić.. Jak się zachować.. Otóż jakiś czas temu miałam wypadek straciłam sporo zębów z górnej szczęki dla mnie też nie było i nie jest to łatwe.. Jestem wdzięczna, że żyję.. Z facetem jestem 7 lat, ale nie jesteśmy po ślubie.. Już od dawna mieliśmy zapłaconą wejściówkę na sylwestra.. Tam mieli być jego koledzy z pracy.. Pare dni temu usłyszalam od niego, że się mnie wstydzi, że nigdzie nie idziemy bo mu wstyd.. Powiedział mi to prosto w twarz.. Do tej pory jak o tym wspomnę łzy stają mi w oczach.. Zamiast dziękować Bogu, że żyję on mi wali takie teksty.. Powiedziałam mu, że mnie to zabolało ale nie zrobiło to na nim większego wrażenia.. Teraz staram się udawać, że nic się nie stało ale okropnie mnie to boli.. Powinnam mieć w nim wsparcie..

Gość fhfh
czemu nie wstawisz tych zębów? przecież nie muszą być implanty po parę tysięcy

jestem w trakcie ale dentystka powiedziała, że bedzie to robiął etapowo więc trochę to bedzie trwało..

Gość fhfh
debil i tyle

Gość zimowy strong
moim zdaniem dobrze, że nie idziecie, bo byłabyś widowiskiem, jeśli to przednie zęby kolegom z pracy przecież nie będzie z osobna tłumaczył dlaczego nie masz zębów fakt, mógł to zrobić delikatniej