Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chejChej

Jak spędzicie sylwestra

Polecane posty

Gość chejChej

Ja jak zawsze trochę przy komie i o 20 idę spać. Robię tak co roku a mam już 24 lata, nawet nic nie wypije. Moja rodzina też tak robi. A jak jest u was ?

Bo ja wiem... Niby jest opcja wyjechac do zakopanego...Szczerze to na impreze mnie nie ciagnie, mam ich po dziurki w nosie, ja to bym sie zaszyła pod ciepłym kocem z goraca herbatka albo po prostu posiedziała z rodzinką

Gość Sylwia7741
Nic nie pije bo biore leki i nie moge.

Gość chejChej
Podziwiam ludzi którym chcę się jechać gdzieś daleko na impreze i się bawić. Ja co roku idę o 20.00 albo 21.00 spać. TV nie będę oglądał bo mnie to nie ciągnie. Najwyżej posiedzę trochę przy kompie i pojem. Cała moja rodzina tak robi i jest git. Jedynę co lubię we święta to wolny czas na granie przy kompie, internet i objadanie się ciastami.

Gość shazz
wrócę z pracy około 18, wezmę prysznic i będę się wylegiwać na kanapie, ciesząc się z półtora wolnego od pracy dnia ;) żadne imprezy mnie nie pociągają, na studiach się wybawiłam, a teraz najbardziej cenię sobie ciszę i święty spokój :D

Gość moooonaeliza
ja spędzę w Budapescie ale tylko dlatego ze pozniej 5 stycznia mam lot do turcji. taniej bedzie i moze inaczej niz zawsze ogolnie nie lubie sylwestra taka przymusowa zabwa

chejChej z tego co czytalam to Ty masz owlny czas caly rok:Owiec czym sie swieta roznia od calego roku? codziennie szara rzeczywistosc i nuda:O