Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu[ppp

rak piersi...

Polecane posty

Gość uu[ppp

jaki szpital polecacie KOpernika w łodzi czy Matke Polke? moja mame czeka usuniecie guza i nieiwem jaki szpital bylby najlepszy..

Gość uu[ppp
czy z rakiem piersi mozna wygrac? czy jak usuna piers cala to to dziadostwo juz nie wroci ?? pomozcie bo jestem zalamana i nawet niemam z kim pogadac o tym :(

Gość uu[ppp
nikt nie mial takiego problemu..?:(

Gość ja nie miałam
ale dużo zależy chyba na jakim etapie wykryto chorobę. W rodzinie u mnie był przypadek bardzo zaawansowanego raka piersi, operacja - całkowite wycięcie, nawet nie wiem czy nie dwóch piersi. Minęło już kilka lat i ta pani czuje się różnie - raz lepiej, raz gorzej, ale stara się żyć normalnie. Najważniejsze jest nastawienie i wsparcie najbliższych. W kwestii szpitala nie pomogę, ale trzymam kciuki.

Gość uu[ppp
jest guzek ok3cm...ale nieiwem wlasnie czy nie lepeij cala piers usunac czy tylko sam guz? jak myslicie jaka decyzje mama ma podjac mysle ze cala piers wtedy chyba najmniejsza szansa na nawrot choroby.dziekuje za wypowiedz powyzej

Gość lumena24
z takimi pytaniami najlepiej do lekarza a nie na forum:/

Gość uu[ppp
chodzi o to ze moze macie jakies doswiadczenia w rodzinie ktos chorowal np..i mozecie cokolwiek powiedziec na ten temat ale jak nie to ok.ja tylko pytam

Gość chyba ryba......
Takie znane 2 osoby mialy raka: p.Kofta i M.Chelminiak z radia ZET. Moze poszukaj, moze one cos pisza wnecie o sobie i tej chorobie, No i sa fora chyba na stronie wyborczej

Gość ..NATALA..
Kochana o tym czy wyciąć guz,czy usunąc pierś zdecydują lekarze i to podczas operacji.Moja przyjaciólka 33 lata miała guza z przerzutami na węzły chłonne.Usunięto całą pierś i zajęte węzły. Dostała 8 chemii,40 lamp.Rok temu urodziła ślicznego synka.Od operacji minęło 5 lat .Jest wszystko dobrze. Aha!!!! po operacji dostawała lek w kroplówce o nazwie HERCEPTYNA. Poczytaj w google.Ile mama ma lat????? Zyczę dUżo zdrowia Twojej mamie.

Gość uu[ppp
dziekuje Natala :) moja mama ma 60lat ma guza,niema przerzutow na wezly chlonne wiec pewnie usuna tylko guza zobaczymy co lekarze zdecyduja.mam nadzieje ze bedzie dobrze chociaz strasznie przezywam bardziej niz mama :(

Gość ..NATALA..
Max tyle razy wszyscy Ci mówią,że masz wyp......... z kafeterii. Autorko skoro Twoja mam nie ma przerzutów,to ma wielkie szanse.Zobaczysz będzie dobrze.Nie możesz się tak bardzo przejmować.Bedziesz jej potrzebna po operacji.Głowa do góry!!!!!! Mocno Cię przytulam .

Gość ostatnia jakiej
nie udało sie pokonac raka, byla Gabriela Kownacka nie pytaj na forum o doswiadczenia innych, tu niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego o czym chca pisac. inni nie ccha poruszac tego bolesnego tematu najlepiej porozmawaij z dobrym psychologiem, poki nie popadlas w matnie choroby.w kazdym szpitalu onkologicznym mozesz skorzystac z porady, zwyklej rozmowy nie ma reguly na to jak wygrac. trzeba zyc, a Twojej mammie zycze sily i jeszzce raz sily

Gość uu[ppp
wiem o kownackiej nie musiscie przypominac..dzieki Natala za dobre slowo niestety nie radze sobie z tym wszystkim i popadam w depresje zalamalam sie juz a musze miec sile pracowac i zajmowac sie swoim synem a tak naprawde na nic niemam ochoty..mam nadzieje ze mama pozyje chociaz kilka lat..