Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do pojecia

maty edukacyjne i karuzele

Polecane posty

Gość nie do pojecia

Chciclabaym cos takiego kupic siostrze, zrobilam wywiad co by sie jej przydalo bo niedlugo bedzie miala dziecko i wiem, ze akurat to. Weszlam na allegro zorientowac sie w tym co jest dostepne i przyznam, ze nie wiem - rozrzut cenowy jest duzy a trudno zgadnac co jest dobrej jakosci. Mozecie cos poradzic bo dzieci wlasnych jeszcze nie mam, a dziecko siostry bedzie pierwsze w rodzinie.

Gość nie do pojecia
nic nie poradzicie?

Gość mamaaaaaaa
ja mam mate fisher price, troche droga ale warto, za to karuzele kupilam za jakies 40 zl na alegro i bubel jakich malo:)

Gość mamamaa25
ja mam fisher price używaną z allegro i jest ok - ale myśle że niewiele się różni od tych nie firmowych - karuzela to jest wg mnie kwestia czy z pozytywką nakręcaną czy na baterie - nakręcaną trzeba ciągle stać dziecku nad głową żeby nakręcać - ale są tańsze i większy wybór - no i kwestia łóżeczka bo ja mam turystyczne i nie każdą karuzele da się do niej przykręcić ale jest sposób bo wystarczy polóżyć obok lózeczka krzesło ze szczebelkami i do krzesła przykręcić - ale napisze ci tak szczerze że mój maluch ma teraz skończone 8 tygodni i dopiero teraz zaczyna się interesować matą i karuzelą - i to tylko wtedy kiedy ma dobry dzień - za to absolutnym hitem u mnie okazal się leżaczek bujaczek - mały jest nim zachwycony i tylko tam się uspokaja

Gość nie do pojecia
Ha, no widzisz - ja wlasnie nie mam pojecia co kupic, lepiej zeby byla w miare trwala bo bedzie pewnie jeszcze jedno dziecko w przyszlosci wiec fajnie jakby posluzyla dwojce. Karuzele jak ogladam to maja milion funkcji, z projektorami, melodyjkami, dzwonkami - ciezko wybrac ;d