Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thepianist37

APEL DO KOBIET - poszukiwanie

Polecane posty

....a moze jestes gdzies tutaj ?...w sieciowym oceanie zagubionych ,skrzywdzonych i samotnych dusz..odezwij sie ! Bede czekal tak dlugo jak bedzie trzeba ....poki starczy mi sil i wytrwalosci.Napewno gdzies jestes , napewno sie pojawisz....trzeba wierzyc!!!....a jak juz Ciebie znajde, pojdziemy razem przez zycie wtuleni w siebie ,trzymajac sie za rece......i caly swiat nagle stanie sie piekny bo wypelnisz w mojej duszy wielka pustke....Trzeba czekac , trzeba wierzyc bo co innego mi pozostalo.......................???.

Gość Niech zgadne
Mnóstwo kobiet wokól Ciebie, ale żadna "to nie to". Lub Dom, praca, dom. Jesli nawet kogoś poznasz, to nigdy pierwszy nie zrobisz kroku. W zaciszu domowym, przy muzyce, marzysz o tym, ze to ona zrobi pierwszy krok i dokładnie wyobrażasz sobie jak to miałoby wyglądać. A 37 to twój wiek?

Gość sfsgthanjik
no koorwa gawedziarzu wczorajsza artyska nie podpasowala?:D

Gość tertetert
idż ty stary pierdoło gdzie indziej. jaki normalny 37latek w niedzielę w południe pisze takie głupoty na forum pełnym gimnazjalistek... żenada.

Gość fhfhf
thepianist37 - zazcal bys dupczyc to bys znormalnial a jak bys juz znormalnial to bys szybko znalazl bo bys przestal wyobrazac sobie tych glupot co wypisujesz

Gość her komendante
facet ma coś z głową wnosze po tekście uważajcie na ten typ

Gość fhfhf
" Trzeba czekac , trzeba wierzyc bo co innego mi pozostalo.......................???. " no jakto co - tylko zaczac dzialac nic wiecej nie potrzebujesz

Gość tertetert
ja żyję w prawdzie tylko jak czytam takich jak ty to śmiać mi się chce. prawie 40 lat a pieprzysz chłopie jak nastolatek. szukasz kobiety, to są odpowiednie portale temu przeznaczone jak nie możesz w realu znależć.

Gość no pozabijajta się o niego
pianista znowu sobie sam zaprzeczasz-skoro netjest do bani jako forma zawierania znajomosci...to po co się znowu ogłaszasz?

Gość aha i achhhhh
ortograficznie ok :) same literówki tylko i niedocisniecia klawiszy, to sie zdarza :D

Internet jest taki jacy są ludzie. Thepianist37 nawet gdybyś ja znalazł, to i tak nie rozwiąże to Twojego problemu.