Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj niedobrzzzee

Stwierdzam ,że w Polsce jest brak przystojniaków :(

Polecane posty

Gość bo ogolnie polki nadaja
sie tylko do ruchania i nic poza tym :O

Gość pytanie gdzie autorka
mieszka, bo u mnie to sporo :p

Gość gdgfgfgfdgddg
Ja codziennie widzę przynajmniej kilku fajnych facetów :) (mieszkam w Warszawie). Brak za to ładnych (nie mówiąc już o pięknych) kobiet.

Gość hohohohoho
dlatego ja mam przystojnego obcokrajowca

Gość cream ma znow racje
jest roznica miedzy zwyklym przystojnym facetem a adonisem - a autorce o takich chyba chodzi jak ten z 1fotki,... U nas takich wystylizowanych nie uswiadczysz chyba ze wsrod nastolatkow

i nalezy zrozumiec jedną rzecz kobieta ma łatwiej jesli chodzi o wygląd poniewaz: - ubrania są dla kobiet tańsze - sylwetka wystarczy ze bedzie sszczupła czyli nie musi duzo jesc ( mniej jedenia , więcej kasy w potfelu) - aby miec ładną sylwetke moze cwiczyc w domu na hantle wyda ok 30 zł i ławeczka do brzuszków powiedzmy 80 zł facet: - ciuchy ma drozsze - sylwetka karnet na siłownie ok 120 zł na miesiąc + odzywki, kreatyna ok 150 zł facet nie wyrobi sobie ładnej sylwetki w 3 miesiące potrzebuje ok 3 lat na to wszystko potrzebny jest czas i kasa czasami ma sie albo jedno albo drugie zyjemy w polsce i kazdy powinien realnie oceniac kto jest przystojny , ładna czy brzydal /brzydka

Gość MADZIATTTTTTTTTTTTTTTT
**cream**-racja.Kiedyś nie było photoshopów i innych pierdół .Każdy był ,jaki był i było dobrze. -

Gość matters..
Paweł Małaszyński i Ciachorowski- wg mnie to przystojniacy

Gość to niestety ponura prawda
wystarczy zerknąć na sympatia.pl: jeśli jest jakiś przystojniak to szuka dup do zaliczenia a przeciętniak po prostu zniechęca i odrzuca swoim wyglądem. W dodatku polscy faceci po 30stym roku życia wyglądają jak stare ogóry, ubierają się w dzinsy , tanią kurtkę z tesco i w adidasy :O:O:O powyżej 35 roku życia czują już oznaki kryzysu wieku średniego i znudzenie małżeństwem i zaczynają oglądać się za młodymi dupami a sami nie mają nic od siebie ciekawego do zaoferowania:O Jak pierwsze małżeństwo się im rozsypie to pohajtają się z młodą dupą, która za 10 lat kopnie go w tyłek

Gość to niestety ponura prawda
zresztą nie potrafię zrozumieć tego dziwnego paradoksu: polskie dziewczyny są jakoś ładne a polscy faceci po prostu są aseksualni

Gość hahahahaaaaaaaaaaa
a jacy mają być,skoro nie uznają kosmetyków:D kremy są dla ciot,fajne ciuchy dla ciot itd:P z takim podejsciem facetów nie mamy szan na zobaczenie ciacha na ulicy

"W dodatku polscy faceci po 30stym roku życia wyglądają jak stare ogóry, ubierają się w dzinsy" Straszne, żaden sukienek nie chce nosić...

Gość ty darkerzesie nie odzywaj
wczoraj pokazales na co cie stac :o tak jest i tyle, fajnie ubranego faceta inni panowie nazywaja ciota -a ja glupia myslalam ze ciota to cecha charakteru :D fryzury na zero albo jakies niewiadomo co , ubrania szare,czarne,brazowe - wszystko umyka w tlumie , plaga bialych butow -wszystkie brudne ,albo tworow z CCC -ktore nadaja sie dla emeryta

Gość polacy nie kają kasy na dbanie
i tyle w temacie ubrania z rynku i tesco to u nich normalka :O co tu gadać o reszcie

"wczoraj pokazales na co cie stac" Biedactwo, na randkę miała ochotę. Dla ciebie, wszystko :D "tak jest i tyle, fajnie ubranego faceta inni panowie nazywaja ciota -a ja glupia myslalam ze ciota to cecha charakteru" Jak ktoś się odwali niczym prosto z wybiegu od Arkadiusa to wiesz... "fryzury na zero albo jakies niewiadomo co" Ja przystrzygam włosy b. krótko bo mam zakola. Tobie to nie grozi więc się czepiasz, że nie mam na głowie Limahla. Z krótkimi wyglądam lepiej. "ubrania szare,czarne,brazowe - wszystko umyka w tlumie" Bo trzeba byc clownem w tłumie. Ja lubię czerń. Ty lubisz białe kozaczki i różowe tipsy.

Gość jeansy to nie problem,tylko
30-35 letni wygladaja jak stare pryki , w tych jeansach jak wieloryby w ciazy :D:D:D:D:D,jak taki jeszcze ma zonke i bachory ro juz w ogole masakra:D:D:D

Jak komuś się wylewa brzuch zza paska to we wszystkim będzie źle wyglądał.

Gość a ja mysle tez tak
jak autorka. Rzadko zdarza sie ktos fajny. Same miski :o, kosciotrupy i pakerzy z poobijanymi twarzami

Gość jeansy to nie problem,tylko
Darker z tym brzuchem piszesz o sobie? :D:D

Nie, ja wylewającego się brzucha nie posiadam. Wystarczy nie żreć dużo.

Gość biale kozaczkiii
darker zapewne do pieknych nie nalezy :D

Gość aaaaaaaaaasasadada
Baaa21--------jesteś śliczna, zdjecie popaprane fotoshopem,ale jestes super

dziekuje hehe:) to nie photoshop tylko zwykly program , photoshopa nie umiem obslugiwac niestety ;p