Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowo_roczna

Postanowienie na nadchodzący rok- znajdę przyjaźń.

Polecane posty

Gość nowo_roczna

Nigdy w życiu nie robiłam noworocznych postanownień. Ale w tym roku robię wyjątek- mam postanowienie, ze znajdę przyjaźń. A właściwie powinnam sprecyzować nieco inaczej- jeśli nie znajdę jej w tym roku, rezygnuje raz na zawsze. Nie jestem najmłodsza, i jesli nie teraz to już nigdy. Sparzyłam się ostatnio kilka razy, jestem wymagajaca i nieufna. Ale jeszcze ten jeden, ostatni raz pragnę uwierzyć, ze się uda.

Gość starszy masturbant
nie ściemniaj , że o przyjażń chodzi , zbyt uzurpatorski ton nie wróże Ci sukcesu. Tobie poprostu o twardego penisa goszczącego z ochotą w Twej p[ochwie chodzi i o to by o te goszczenie zabiegał i spełniał Twe potrzeby, wiek u Ciebie jakby determinuje Cię bo to ostatni kurant....

Gość prukwa stara i samotna
Nie jestes najmlodsza czyli ile masz lat? Ja w zeszłym roku spisałam na kartce postanowienia, w polowie roku zadne sie nie zrealizowalo wiec wyrzucilam kartke i od tamtej pory kilka sie zrealizowalo.

Gość krajczyk aleksandra
Apel do ludzi o dobrym sercu Bardzo proszę forumowiczów o poświęcenie dwóch sekund i kliknięcie tutaj http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 jest to konkurs na portalu WIZAZ.PL dzięki temu sami bedziecie mogli wziać w nim udział:)) z góry wielkie dzięki

Gość masełko maślane bejbej
oj ja podobnie jak nowo roczna ale nic na sile ..wiec bedzie co bedzie ,ostatnio znowu sie spalilam ,ale poczekam cierpliwie ,jestem z malopolski jakby co

ja w ramach noworocznych postanowień będę szukać ambicji ;)

Gość nowo_roczna
Tak czasem jest że jak się już odpuści, to marzenia się spełniają. ale ja nie zamierzam dłuzej czekać- ten rok i koniec. Tak szczerze to szukam osób po 30 , z rodzinami. Przynajmniej ja taka jestem, więc najłatwiej znaleźć wspólny jezyk... Nie wiem, co mnie podkusiło, bo dopiero co dostałam po łapach, ale...

Gość nowo_roczna
Oj, i nikogo nie ma? ;-(

Gość zimno_mi
i jak idzie szukanie? tu na kafe cięzko kogoś poznać choć tyle osób się przewija.