Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaandr

KREDYT MIESZKANIOWY W PKO BP

Polecane posty

Gość joannaandr

witam czy ktos z was ma kredyt w pko pb, czy jestescie zadowoleni z banku jakie otrzymaliscie warunki itp dziekuje za informacje :)

Gość mój mąż prowadzący działaln
ość gospodarczą od kilku lat, wykazujący dochód dochodzący do 7 tys. zł na rękę dowiedział się w pko bp, że może dostać maksymalnie uwaga uwaga 80 (słownie osiemdziesiąt) tysięcy zł na 30 lat, bo taką ma wg nich zdolność kredytową :D Było to 4 lata temu. Od 4 lat inny bank zarabia na tym, ze wzięliśmy ten kredyt, na sumę o wiele większą.

Gość ja Ci plecam
BOŚ BANK ALBO MILLENIUM. Mają fajne warunki. W BOŚ szybka decyzja i bardoz konkretnie. A co do PKO to słyszałam kilka opinii ale niezbyt przychylnych.

Gość joannaandr
zaproponowali nam procent 5,7 z ubezpieczeniem kretydu od utraty pracy itp)raty malejące, bo wtedy oszczedza sie ok 40tys (niektore banki nie godza sie na malejące gdy jest to im nie na reke), ogolnie marza tez spoko, ciekawa oferta jeszcze deutsche banku i w sumie mamy dylemat wlasnie miedzy pko bp i deutche bankiem ( w pko pb mamy znajmą ktora sie nasza sprawa zajmuje i tam tez mamy konto wiec mysle ze chyba lepiej bedzie) no ale czytajac ogolnie wszedzie opinie są i takie i takie ;/

Gość lakspo
Mamy kredyt w Pko BP od listopada. Razem z mężem mamy dochód ok 7 tyś. i dostaliśmy kredyt 120 tyś na 15 lat bez problemu.

Gość aja aja
deutsche ma dobrą ofertę, ale ciężko dostać. PKO też ma całkiem niezłą w tej chwili jeśli chodzi o % jeśli macie wkład własny min. 10% - to jeszcze ING i Nordea

Gość ja Ci powiem
że w deutsche banku bez dochodu 3000 zł na osobę nawet ie wchodz. Moich znajomych zwodzili 2 miesiace az wkoncu powiedzieli ze nie maja zdolności mimo ze oboje zarabiaja po ok 2000-2500 zł!!! i żanych kredytów w miedzyczasie nie mieli :(

Gość ja bym się nie pakowaław pko
chyba że coś się zmieniło, bo tam podejście do klienta jest iście rodem z prlu. Klient służy do żyłowania go, do niczego więcej. I głupie reklamy inteligo z mariąawarią niestety nie są w stanie przesłonić mi wizerunku pko, jako banku dla starych ludzi, którzy nie nadążają za światem. A cwaniaczki z pko to wykorzystują. Dziwię się młodym ludziom, którzy mają konta w tym dinozaurze. Ja mam niestety ze wzgledu na współwłasność konta z babcią, której za nic nie da się przekonać, ze oprócz pko są inne banki, w których np. mogłaby lokować pieniądze na procent większy niż 2... :o

Gość uiuiui
ja mam w PKO BP i polecam, to była najlepsza oferta na rynku. "specjalistów" od doradzania odradzam, strata czasu, doradzą ci to na czym mają największą prowizję. mi wybrali 3 niby najlepsze banki, z których dwa od razu mi odmówiły bo nie spełniałam ich podstawowego warunku, a trzeci miał dużo gorsze warunki niż PKO.

Gość joannaandr
jesli chodzi o doradce to mamy takowego przyjaciela :D polecil pko sa pb norde deutsche ing kredyt moj narzeczony bierze ze współkredytobiorcą swoja mama zarobki wspolne ok 12 tys brutto , zdolnosc jest w kazdym banku w deutche naczytalam sie duzo niepochlebnych opini ze na kredyt ludzie czekali nawet po 5mc ;/ wiec sie przestraszylam bo umowa wstepna z deweloperem i w razie czego to bedzie kara a tego nie chcemy,

Gość nie bierzcie kredytów
u zachodnich kapitalistów :O

Gość joannaandr
ta opinie wlasnie tez slyszalam , co nasze to nasze hehe

Gość nie bierzcie kredytów
nie zadłużajcie się w zachodnich bankach :O

Gość JOANNAANDR
dzieki za opinie jesli ktos chce cos dodac zapraszam