Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solenizante

Umówiłybyście się na seks z chłopakiem z Internetu??

Polecane posty

Gość solenizante

Od razu mówię: Nie róbcie sobie o mnie opinii, np puszczalskiej itd, bo wcale taka nie jestem. Jeszcze nigdy miałam takich szalonych przygód za sobą, ale chciałabym po prostu spróbować czegoś nowego :D Wiem jednak, że może to być bardzo niebezpieczne... Kilka dni temu poznałam na czacie chłopaka, podoba mi się, a poza tym jest bardzo sympatyczny. Ja jemu też się podobam. Powiedział, że marzy o seksie ze mną i że chce się ze mną umówić, właśnie na seks:P Nigdy z nikim nie umawiałam się przez internet, a co dopiero tylko na sex spotkanie;p Poza tym wpuścić go do mojego mieszkania - niebezpieczne. Co jeśli mnie zamorduje albo przyjedzie z kilkoma kolegami i mnie zgwałcą?!;p Ale mam ochotę się z nim umówić;p Podajcie wszystkie ZA i PRZECIW :)

Gość Wszędzie
Umów się w hotelu. Ale że też chcesz dać się potraktować tak przedmiotowo? Proponując Ci sam seks chłopak uznał, że jesteś....... :O Odpowiada Ci takie traktowanie i takie myślenie o Tobie?

Gość jak masz ochote ....
to sie umow, a z jakiej racji ty masz go do siebie brac, jach chce sexu niech zorganizuje hotel albo cos.... ale ogolnie to nie moj styl ja bym sie nie umowila tylko na sex no ale ludzie sa rozni co nie

Gość solenizante2112
w sumie to macie rację... Nie wiem czy to zrobię.. Czułabym się rzeczywiście źle po czymś takim

Gość zainteresowany tematem
zrobisz zrobisz jeszcze pewnie mu podziękujesz i wyliżesz krocze :O