Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjeeeebana sytuacjaa

Moja matka zmanipulowana przez kościół robi paczkę dla jakiejś gówniary z patolo

Polecane posty

z patologii ...ksiądz organizuje to ona pierwsza leci, nie przelewa nam sie w domu, ja kazdy grosz licze, nie pije herbaty w szkole , biore wode bo mi szkoda kasy, nie chodze do knajpek, kina itp. a ta ...................... postanowiła wziąc w tym udział , nakupuje jej zajebistych rzeczy ciuszki kosmetyki i zabawki dla 10 letniej gówniary ktora za 2 lata pewnie zacznie palic za 4 puszczać sie i chlać a pozniej krasc i ćpać. powiedziałam matce że jak da czapkę temu dzieciakowi to ono zapewne wywali tą czapke , bo to zdemoralizowane dzieci, że lepiej osobiście dać komuś niż przez księdza który chce zabłysnąc jako wielki filantrop cudzym kosztem .................ja pierdole ;((((( pomozcie mi jakos....co robix? :(

Gość tak sobie mysle____
jestes okropna :(

bede zmuszona wyrownac te strate przy trasie. tylko czy teraz w zimie sie TIRY zatrzymają?

ona już po moich półkach szuka co oddać, tak sie napaliła :/ a ja mówię 'takiemu bachorowi zdemoralizowanemu to lepiej fajki kup ' ;/ kufffaa już wolałabym pomóc psu :(

Gość Nzjeeeebana sytuacjaa
Dodam iz sama w tym wieku sie puszczalam za paczke fajek a koledzy z klasy nazywali mnie, nie bez slusznosci zreszta, najtansza szmata w szkole, wiec wiem co to znaczy!

dupy tez wole dawac psu

Gość hohohohoho
a co cie to obchodzi komu twoja matka pazke zrobi na swieta ona robi to za swoje pieniadze nie za twoje i z tego co piszesz wyglada ze jestes sama na utrzymaniu matki wiec co sie strzepisz ???

to że ja nie mam, ona sobie żałuje , patrzy co tansze o 5 groszy a tu nagle wydaje kase na obcego smroda

Gość hohohohoho
to spytaj sie jej tylko tyle czy tobie tez zrobi prezent na swieta czy tylko obcej osobie ?

ja raczej nic nie dostane... ale wiecie co mnie wkurwia? że kościol coś takiego organizuje. zamiast np. coś duchownego to tylko MATERIALIZM!!! powiem , wam że jak miałam 18 urodziny to chcialam dostać zwierzątko, przyjaciela albo miłość i chuuuj dostalam jakaś kase ... dlaczego ludzie myślą że rzeczy są takie ważne@!!!