Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ostatni_romantyk

Sympatyczna KOBIETO - porozmawiaj ze mna!!!

Polecane posty

Gość dywizjon 303 1000 zestrzeleń
35letni facet, siwiejący, wchodzi na damskie forum, aby czegoś się dowiedzieć o kobietach :D szanowny kolego, z tego wyznania płynie jeden wniosek: jak do tej chwili najbliższą Ci kobietą, była Twoja szanowna mamusia :classic_cool: bez podtekstów, po prostu w Twoim wieku, wiedzę już należy mieć, wyniesioną z życia 🖐️

Gość 12378
Bardzo ładnie pasuję do opisu jak się opisywałeś

dywizjon ....jestes w wielkim bledzie !!! Moge miec kobiety jakie chce i kiedy chce z racji wykonywanego zawodu , maminsynkiem nie jestem ....i wlasnie to mi sie przejadlo....puste lale bez mozgu...

Gość 12378
A więc jaki to zawód że uważasz że możesz mieć kobiety jakie chcesz i kiedy chcesz

Gość Sympatyczna kobieta
a mozna wiedziec czym sie zajmujesz? zaintrygowała mnie ta wypowiedz

Gość hejahoop
Czyli wniosek z tego wypływa taki, że jesteś przebierny?:P Może zmontuj sobie profil na sympatii czy innym ajlowiu i badaj grunt oraz tajniki kobiecej duszy w realu?

Gość hejahoop
Pewnie fotograf z Playboya :D

dywizjon ....jestes w wielkim bledzie !!! Moge miec kobiety jakie chce i kiedy chce z racji wykonywanego zawodu , maminsynkiem nie jestem ....i wlasnie to mi sie przejadlo....puste lale bez mozgu... hmmmmm... niech pomyślę... stręczyciel? :D heja ja także jestem zmotoryzowany, więc również mogę wsiąść w moje, hmmmm... :p ferrari testarossa ;) i będzie mniam pozostaje tylko podanie @ i wymiana fotek ;)

Gość 12378
o a pro po fotek może wrzucisz swoją romantyku

Gość Sympatyczna kobieta
nie wiedziałam ze istnieją zawody które mają wpływ na powodzenie u płci przeciwnej :) ciekawostka

tlumacze Wam jeszcze raz ...Kobiet do seksu nie potrzebuje bo naprawde to nie jest dla mnie problem. W koncu czlowiek dochodzi jednak do przekonania ze sam seks bez milosci jest pusty i w zasadzie nic nie warty.......!!! i ja do takich wnioskow doszedlem...

Gość Sympatyczna kobieta
i tak trzymaj, i życze Ci abys spotkał na swojej drodze kobiete która da Ci szczęście nie tylko fizyczne

Gość 12378
to zn mając tak jak ty 35 lat nie byłeś w stałym dłuższym związku smutne.

dobrze, ze doszedłeś do takich wniosków ;) lepiej późno niż później :) Anna Maria ja też Pszczółko maju :D:D:D

Gość Sympatyczna kobieta
bo w tym dzisiejeszym "skomplikowanym" życiu to miłość daje nam szczęście i zadowolenie

dywizjon ....jestes w wielkim bledzie !!! Moge miec kobiety jakie chce i kiedy chce z racji wykonywanego zawodu , maminsynkiem nie jestem ....i wlasnie to mi sie przejadlo....puste lale bez mozgu... i jeszcze uwaga: w Twojej wypowiedzi jest sprzeczność: deklarujesz, że możesz mieć kobiety jakie chcesz a z drugiej strony nie potrafisz znaleźć innych jak tylko puste lale bez mózgu :D zachodzi podejrzenie, że nie tylko nie potrafisz znaleźć lali pełnej i z mózgiem, ale i nie jesteś w stanie rozpoznać, czy dana lala jest pusta i pełna ergo jeśli nie jesteś w stanie dokonać takiego rozróżnienia, ta "pełna lala albo i nie lala", Ciebie nie zechce i nie przesadzaj, także w tym światku jest troszkę kobiet "pełnych w środku", może nie dużo ale kto poluje ten upoluje natomiast, ty jak sam napisałeś zastawiasz sidła, i sie potem dziwisz, że wpadają najgłupsze ;)

Gość 12378
idziesz na spacerek

Gość 12378
Wiecie pisze prawdę i coraz bardziej cię lubię

Sympatyczna kobieta bo w tym dzisiejeszym "skomplikowanym" życiu to miłość daje nam szczęście i zadowolenie a we wczorajszym? facet wciska wam, nawet nie kit, ale silikon sanitarny do nabyć w markecie budowlanym :D

Gość hejahoop
dywizjon, to wrzucaj namiary na siebie, a szczegóły meetingu ustalimy w bardziej intymnych warunkach, bez oczu gawiedzi:P obyś mnie nie zestrzelił swoją fotką ... żarcik:P