Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruczoczarna niewiasta

Moj facet chyba mnie zdradza na uczelni!

Polecane posty

Jestem załamana...

jest doktorem w Wyższej Szkole Obciągu z Połykiem i prawie wszystkie studenki odsyła na poprawkowy egzamin :(

Gość poranna rosaaa
A dlaczego tak sądzisz ze cię zdradza?

Gość jezuniu wyszlo mi ponad
podszyw 10/10 :D

Gość bluuuuud
bo teraz sie dziwnie zachowywał jak do mnie zadzwonił miał godzinna przerwe a gadał tylko 10 min pewnie z jakas lafirynda wolał gadac niz ze mna powiedział, ze konczy, bo chce odpoczac, a jak zapytałam, czy ze mna rozmowa to nie jest przyjemnosc, to powiedział, ze tak, ale chce troche prywatności... skonczyłam z nim gadac, jestem wsciekła! Zadne prowo!

bo teraz sie dziwnie zachowywał jak do mnie zadzwonił miał godzinna przerwe a gadał tylko 10 min pewnie z jakas lafirynda wolał gadac niz ze mna powiedział, ze konczy, bo chce odpoczac, a jak zapytałam, czy ze mna rozmowa to nie jest przyjemnosc, to powiedział, ze tak, ale chce troche prywatności... skonczyłam z nim gadac, jestem wsciekła! Zadne prowo!

Gość jezuniu wyszlo mi ponad
eeee autorko ile masz lat ? myslisz ze on bedzie z toba gadal przez godzine jak ma przerwe ? Kurwa chce odpoczac! Wyklady tez potrafia czlowieka zmeczyc! jestes infantylna wyciagajac wnioski ze cie zdradza z tak blachego powodu :D

ale chyba mogłby dłuzej pogadac studiuje z 15 dziewczynami, on sam jeden to sie martwie

ciekawe czy wy byłybvyscie spokojne jakby wasz facet co tydzien widział sie z samymi laskami co?