Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreddkaxxd

JAKIE PERFUMY DLA 18 LETNIEJ DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość kreddkaxxd

Chcę kupic na gwiazdkę perfumy dla siostry jedna ma 15lat druga 18 chcialam kupic Britney: dla jednej Fantasy,dla drugiej curious, lub avril .kompletnie niewiem bo wogle nie znam tych zapachów. Co polecacie?

Gość pffffffffffff
brutal

w sumie teraz tak pomyślałam, że takie zapachy, jak ma britney, avril, że one właśnie dla nastolatek będą dobre.

Gość dla starszej moze
od X-tiny albo Naaomi Campbel?

Gość kreddkaxxd
o xtinie tez pomyslalam.

Britney dla 15latki, może ok, ale dla 18latki to już jakoś tak :o No nie wiem... Zależy jeszcze jak pachną...

Gość dzis jako pomarańcza
Playboy pomarańczowy jest super

Gość kwasna mandarnka
wszystko zalezy do tego jaka kase masz do pzeznaczenia

Gość kwasna mandarnka
pozatym nie mówiemy chyab tutaj o zadnych perfumach tylko o woedzie toaletowaj ze sredniej połki- dobrze rozumiem?

w realu jest teraz taki tani zestaw za 21 zl celine dion woda plus balsam ja bym takie cos kupila. a tak orpocz tego to polecam adidas rozowy, pume flowing(roz), pume szara, c-tru jasny fiolet, playboy brzoskwiniowy nie pamietam nazwy

Gość celin dion to śmierdziuch dla
starych raszpl, a nie nastolatek :o

''britnej dla 15 tak ale dla 18 nie bardzo'' bo nazwa briney? myslalam ze perfumy kupujemy dla zapachu, a nie dla nazwy. dziwne myslenie... ja bym nawet mogla kupic perfumy o nazwie jola rutowicz jesli by tylko pieknie pachnialy, bo co mnie obchodzi co na nich pisze, wazny jest zapach.

Gość kwasna mandarnka
hahah starych raszpl?? na swoja matke tez tak móiesz idioto/idiotko :)

ja chyba sie skusze na ten zestaw w realu, bo lubie czesto zmieniac zapachy a celine jeszcze nie mialam, a moze ladnie pachnie ktorys

Gość kwasna mandarnka
celine dion =coty adidas = coty wiekszosc tych tanich wód teoaletowych i dezodorantów perumowanych robi jeden i ten sam producent, pseduzianwcy perfum z was :O

Gość kwasna mandarnka
jak nie wiesz co kupic a masz troszke kasy to kucp woede taoeletowa BE od calvina kelina , wszytkim sie podoba i facetom i chłopakom - unisex bardzo uniwersalny zapach i nie nachalny lekki

a co to mnie obchodzi kto je robi? nastepne dziwne myslenie. ja kupuje dla zapachu, a nie dla firmy czy nazwy. z avonu jeszcze jest pare ladnych tylko nie zanm nazw bo kupowalam z rozlewni

Gość kwasna mandarnka
Baaa21- to nie było do ciebie tylko do tych coe sie ywkócaja ze celine dion jest dla starych anie dla młodych to sprawa bardzo dyskusyjen aco jest przeznaczone dla młodych osób a co dla dojrzałych a co dla starszych- tak naprawde czasem spece od marketingu kreaucja cos sztucznie dla konkretnego odbiorcy

Gość kwasna mandarnka
nadal nie odpowiedziałas ile piniezkow chesz przeznaczyc na te zapachy!!

no ale sie wtracilam;p a co do tego jakie zapachy sa dla starych bab, aktore dla mlodych, to tez zalezy OD ZAPACHU a nie od nazwy. ci co mysla ze celin jest dla starych chyba mysla dlatego ze celin jest stara baba to dla starych a np Fergie jest mloda to dla mlodych hahah:D

dla 15 latki te co wymieniłas mysle ze sa odpowiednie ale dla 18 latki to polecam np Pume sa super i nie drogie :) w Rossmanie dostaniesz na pewno:)

Gość kwasna mandarnka
Baaa21- mój brat uwielbia calvin kelien obsession a polscy metroseksulani gogusie twierdza ze to zapach dla facetów po 40tce/?? i co . jak odróznisz co jest dla jakies grupy wiekowej. ?? to jest wierutna bzdura niektórym odpowiadaja zapachy cytrusowe , lekkie, innycm bardziej ciezsze orirntalne, jeszce inni lubie drzewne kompozycje - reszta to marketingp.s. ja mówie o prawdziwych perfumach anie o adidaskach made by coty :) 🖐️

no ja wlansie napisalam, ze nie od nazwy zalezy dla kogo zapach, tylko od zapachu. ale chyba nie zrozumialas, no trudno, bye.

Gość kwasna mandarnka
Baaa21- to ty nie rozumiesz. ok wiec opium od YSL jest dla jakich kobiet? jedna pani powie ze dla niej a ma 67 lat a inna 19 latak tez bedzie nim zachwycona?? co zalezy od zapachu?? zalezy od twoejej włąsnej percepcji a nie od zapachu jako takiego

no i wlasnie mi o to chodzi! ze zalezy od zapachu jaki sie komu podoba a nie od wieku dla kogo jest ten zapach. teraz rozumiesz? jesli dalej nie, to juz nawet nie bede pisac dalej ahaha :D