Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaaaa1990rrrrrrrrrrr

Czy to normalne że tyle razy uprawiałam sex ??????????? a mam dopiero 20 lat....

Polecane posty

Gość reewe
magdalena on moze pomyslec ze zalezy ci na czlonkach , a nie na uczuciu

Gość a analny tez uprawialas
?

Gość panna brygidka he
ja po kazdym porodzie jestem tam coraz ciasniejsza:) a mam juz 6 dzieciaczkow

znawcaaaaa.....a ty ile razy to robiles mniej o demnie :p ???

Gość nie masz racji
magdaa zamiast zadawac naprawde idiotyczne pytanie zastanow sie. masz taki poped i ok. nie ma limitow ani norm wyznaczonych przez seksuologow. jest tylko jednostka chorobowa gdy orgazm staje sie nadrzedna wartoscia uniemozliwajaca normalne funkcjonowanie. ale waracajac do tej matematyki pomysl ile razy zrobisz to w ciagu zycia. ile dni bedziesz zyla, ile razy jeszcz, robisz kupe- cyfrybeda powalajace

lubie jak mi sie spuszcza w odbycie .

reewe- no jak tak moze pomyslec jak bzykalam sie tylko z 1 facetem w zyciu ale bardzo intesywnie i czesto :D nie było chyba takiego weekendu przez te 4 lata zebysmy nie uprawiali sexu .. nigdy mu nie odmawialam ;) no bo prawie zawsze mialam ocghote :D

lubie jak pies sąsiada spuszcza mi się w odbycie

Gość nie masz racji
a co za roznica czy robilas to 5 czy 500 razy? uprawialiscie seks i tyle

Gość znawcaaaaa.....
ja chyba wiecej i to nie tylko z jedna panna ale zadnej i tak tego nie powiem

no ale on jest młodziutki i jak do mnie wyskoczy z takim pytaniem od ilu lat uprawiam sex i jak czesto to roilam to nie wiem co mam mu odpowiedziec... zeby go wlasnie nie przestraszyc ;) aha bo ktos mnie pytal o anala -- nigdy w zyciu tego nie robilam ...

Gość fviooo
hmmm to ja od 15 lat tez sie tyle razy kochalam chyba wiecej od ciebie ale wydaje mi sie ze sie tam troche jednak rozszerzylam

Gość chlopaki nie lubia
dziewczyn co wczesnie cnote stracily

znawcaaaaa.....-- no ok ;) no to nie rozumiem dlaczego ta liczba cie tak przerazila skoro sam to robiles jeszzcze wiecej razy odemnie to chyba dobrze ze wiem co i jak ;)

to co mam mu powiedziec ze jak mialam 18 lat to starcilam cnote bo chyba 16 no naprawde troche za wczesnie .....

Gość po co tak sie
skoro jestes taka dorosła, dojrzała i doswiadczona, to po co zadajesz na forum takie glupie pytania i obchodzisz sie naszym zdaniem wroc dziecko do swojego swiata MTV

"koro jestes taka dorosła, dojrzała i doswiadczona" a gdzie ja napoisalam ze czuje sie dorosla i dojrzala ? :D wlasnie wprost odwrotnie ;) a co do doswiadczonej to sie zgodze :)

Gość po co tak sie
fajnie masz sex to rzeczywiscie fajna zabawa taka nie wiem co ci dziecko powiedziec, uprawiaj sex ile wlezie, nowemu chlopcu powiedz ze jestes dziewicą, ale uprzedz go, ze pragniesz by ci załadował w dupsko;) nara

taa powiem mu że jestem dziewica :D juz tak nawet jednemu powiedzialam :D ale do niczegommiedzy nami nie doszlo ale chyba nie uwierzył :D

Gość po co tak sie
cieszysz sie ze ci odpowiedzielismy na post, czy to nie dziwne, ze tyle razy uprawiałas sex od 2006 roku?;) mam nadzieję ze tak, bo inaczej niepotrzebnie tak się wysilam dla ciebie intelektualnie, doswiadczona seksualnie dziewczynko:) aha i cieszymy się z tobą, fajnie masz, ze tyle sexu juz:)

no w sumie to tylko jedna mi osoba napisala że to normalne .. a wiec chyba tak jest :)

Gość po co tak sie
aha i jeszcze umieramy z ciekawosci,( bo taka ciekawa jestes przez ten sex swoj czesty) czy przed analem preferujesz lewatywe, czy jak robisz loda, to połykasz spermę, czy lubisz pozycję na jezdzca i gdy podskakujesz to trzęsą ci się piersi, chcemy tez wiedziec ile masz w biuscie i prosimy bys zmierzyła sobie teraz obwod i srednicę wejscia do pochwy. O adres nie pytamy, ale tak z ciekawosci mozesz nam tu pogawędzic o swoim sexie, bo wiesz my tu wszyscy niedoswiadczeni strasznie i napaleni jak byki;)

Gość jakby to było takie istotne
to Stwórca zamontowałby nam liczniki na doopie co by przebieg mierzyły skoro rodzimy się bez tego znaczy nie ma znaczenia czy często czy rzadko:D

a czego piszesz w liczbie mnogiej ? lepiej wypowaidaj sie za siebie bo nie kazdy moze miec takie zdanie jak ty :) hmm no pytanie jest jasno sformułowane wiec po co mam ci opisywac wszystko z dokladnoscia?? zazdrosna jestes czy co ??

no wiem że to raczej nie wazne ale nie chce tego chlopaka wystraszyc i nie wiem co mam mu powiedziec przyznac sie do tego 1000 razów :p czy nie?

Gość nie masz racji
widze ze ortodoksja zaczyna sie tu panoszyc. ludzie nie lubia osob uprawiacych sex zbyt wczesnie w ich ocenie ani pozamalzensko. wbrew temu co deklaruja ze sa wyzwoleni itd itd. zaczelas bo mialas taka ochote potrzebe itd. "sex to nie zabawa!! z tego sa dzieci!! - a jedzac kanapke mozna sie zadlawic i umrzec. w jednym i drugim przypadku trzeba uwazac. powiedz mu ze nie jestes dziewica bo po co masz ukrywac? pozniej tylko bedzie wstyd. a le razy to robilas to co to kogo obchadzi?? co do stworcy- dobre dobre ;)

Gość czyli podczas
okresu tez to robilas?

czyli podczas-- nieraz ..a co w tym nie normalnego??

Gość po co tak sie
ale mnie wcale nie interesuje co robisz ze swoją cipą, ja ci mowie idz i kaz posuwac swoje dupsko ile sie da;) absolutnie nie zazdroszcze, zwyczajnie uwazam, ze osobki, ktore zakładaja takie tematy są załosni. Odpisze ci ze za duzo uprawiałas sexu, z dopiskiem ojej biedne dziecko z patologii, suczka, ktora musi jak jej sie chce, to mi odpowiedza napalone dziady, ze jestem zazdrosna jak ci napisze, ale jestes cool, ale jazda, sex to fajna rzecz, trza sie bzykac od 10 roku zycia zeby to zycie miało smak:D to bede fajną osobą do dyskusji powiem ci tyle, jestes idiotką, to oczywiste, ze tego typu tematy na kafe budzą negatywne emocje. Bawi cie prowokowanie. A ja młodych zdzir nie lubię. Tyle w temacie i miłego nadstawiania dupy, fajnie ze sie pochwaliłas, czuje sie wzbogacona haha

Gość jankiel
Masz zatrudnienie w mojej agencji, masz przyjemność i kasę. Podaj namiary. Jak będziesz miała kasę, to prawiczka znajdziesz, którego nie będzie obchodzić ilu kutasów w cipce miałaś.