Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natasha_s

plamienie

Polecane posty

Gość Natasha_s

hej, powinnam dostac na dniach okres (teoerytycznie jutro ale nie mam aż tak regularnie) ale dostalam wczoraj jakiegos malego plamienia. Troszke rano ale tak tyci tyci i w ciagu dnia śluz jakby byl troche czerwonawy. Myślałam że to okres tylko sie wolno "rozkreca" ale dzisiaj jest zupełnie czysto :/ Może to od seksu bo noc wczesniej spedzialam z chlopakiem, no ale jakby cos bylo za mocno to chyba od razu by cos bylo a nie rano po kilku godzinach od wstania z łożka czerwonawa plamka... Nigdy tak nie mialam. O co chodzi?

Gość Natasha_s
czemu nikt mi nie odpisal? :(

Gość una chica mala
ciąże wykluczyłaś?

Gość Natasha_s
A może to takie krwawienie po stosunku? Może doszlo do jakiegos urazu mechanicznego? Tylko że dziwne że na drugi dzień, ale czytalam ze tak tak moze byc tylko że wtedy jest raczej brązowawe. Wczesniej kochalam sie z chłopakiem w 8 dniu cyklu i bez zabezpieczenia, w dni płodne tego nie roblismy wiec ciaza raczej odpada.

A kiedy powinnaś miałaś dni płodne, bo plemniki w sprzyjających warunkach mogą chyba nawet 7 dni przetrwać. Więc jeśli 8 dc współżyłaś bez zabezpieczenia to wydaje mi się, że możesz być w ciąży. Kiedy powinnaś dostać @? Radzę zrobić test. Pozdrawiam

czytałam ostatnio, że niektóre kobiety mają takie plamienie przy zagnieżdżaniu zarodka.

Gość Natasha_s
okresu nadal nie dostalam, no ale to dopiero jeden dzien spoznienia i tak jak pisalam nie zawsze mam aż tak regularnie

Gość Natasha_s
na ogoł 26 dni, czasem 25 ale pare razy zdarzylo sie tez 27