Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaa:((

Pękniety wrzód żołądka błagam szybko o pomoc

Polecane posty

bliskiej mi osobie pękł wrzód żoładka, jest ta osoba juz w szpitalu ale niestey daleko ode mnie i nie moge jechac. mial robiona operacje odrazu, co teraz bedzie, czy cos mu zagraza? prosze o pomoc :(:(

zależy w jakim ogólnie jest stanie, ale raczej się przez to nie umiera, szczególnie, jeśli szybko miałmoperację. ale się nacierpi :(

no mial operacje pod narkoza, teraz ma rurke w gardle zeby mu tam wszystko odciaglnelo, mowi ze z tego zoladka cos z krwia mu wylatuje. jest strsznie chudy, od kad mial te wrzody to schudl duuzo, bo mieszy ponad 180 cm a wazy 52 kg:( moze t jakis rak albo co? :(

no musi się odsączyć, przy wrzodach krwawi. jeśli jest w kiepskim stanie, to marnie, powiem ci, i dieta ścisla konieczna. to trudna choroba.

Ale grozi coś jego życiu? No dieta koniecznie, byleby z tego wyszedl:(

Gość ta ciężo poszukać fachowych
artykułów na google.pl?

Jest duzo o wrzoach ale nie o peknietyych! a tobie jak nei pasuje to sie nie udzielaj!! dziekuje broskve za inforrmacje

Gość rdgdgdrfgdfgd
Ja miałam to samo. Zabrali mnie szybko na operacje. Leżałam jakiś czas w szpitalu. Będzie wszystko ok :) Jest pod opieką lekarzy. Teraz będzie musiał bardzo na siebie uważać(dieta itp.). Pozdrowienia dla kolegi,3majcie się