Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego yyy

jak ta morderczyni moze byc z siebie

Polecane posty

...a coś więcej oprócz zdjęć, jakieś informacje może....x.x' Bo ja coś nie w temacie.

Gość biedna chudzinka
a Ty jesteś dumna z siebie? :o wiesz na 100% że ona jest winna?

no właśnie, być może to nie ona a ten jej włoski bojfrend? albo ten czarny? niewiele wiadomo na temat tej sprawy.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Tajemnica-Amandy-Knox,wid,10805721,wiadomosc_prasa.html raczej niewinna osoba trzyma sie JEDNEJ wersji i nie zmienia zeznan

poza tym winna czy nie, 'raczej' nie ma powodow zeby sie tak promiennie usmiechac na sali sadowej czy jak ją prowadza karabinierzy. to samo jej chlopak. tyle

tak, widzialam to. dzisiaj mnie jakos napadlo i czytam duzo o tej sprawie i nabieram pewnosci, ze jednak ta cala Amanda miala swoj duzy udzial w tym morderstwie

Gość o co wy macie pretensje
że się uśmiecha? Uśmiech to dość naturalny odruch, nie można przestać się uśmiechać bo tak mi się podoba, a że paparazzo akurat taką fotę strzelił to nic nie znaczy. Zdjęcie robi się przez sekundę, a przez pół dnia może ryczała i miała zupełnie inną minę? Poza tym nie wiadomo, czy jest winna.

przeciez to nie jedno zdjecie. jest pelno takich usmiechnietych i to z roznych dni skoro roznie ubrana. ja sie po prostu dziwie i tyle