Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania////

jak przetrwac to siedzenie w domu

Polecane posty

Gość ania////
ja mam to samo to siedzenie jest okropne moja mala dzisiaj tak sobie nie moge jej spuscic nawet z oka wszystko 2min teraz tez pisze i nia sie zajmuje

Gość kasia132
jejku jak doskonale was rozumiem. Mam 4 miesięczną córę, całe dnie spędzam z nią sama. Mąż w tym czasie w pracy. Na dodatek przeprowadziliśmy się do innego miasta, zero znajomych, rodziny. Całe dnie z małą, Powoli fiksuję. Przed ciążą byłam osobą aktywną a teraz całe dnie tylko robię głupie miny do mojego dziecka, bo tylko to ją baw

Gość kasia132
w temacie ubierania dziecka na spacer możemy sobie podać ręce. Mała drze mi się w niebogłosy jak tylko próbuję ją wyszykować na spacer. Jak już ją ubiorę to jestem wykończona, ona zresztą też

Gość agnies21
ja miałam dziś ciężką noc... Mały budził się od 12 praktycznie co godzinę i marudził... już sama nie wiem o co chodzi, nie wyglądało mi to na ból brzucha, był najedzony, przewinięty.. a na ząbki to chyba jeszcze za wcześnie? ja czekam zawsze na weekend jak na zbawienie, bo mąż ma wtedy więcej czasu, przeważnie jest w domu i mogę się gdzieś wyrwać do ludzi... Milego dnia dziewczyny!

Gość dusia111
Helooooooł!!!!!! Ja nastawienie do świata?:D

Gość dusia111
Jak !:O

Gość agnies21
hmmm, ja próbuje się jakoś pozytywnie nastawić, ale nie zawsze mi to wychodzi... Właśnie wietrze małego w pokoju obok, a ja mam chwilę czasu na pyszna kawę z mleczkiem :)

Gość zgorszona facetami
i nazeka jescze padne zaraz na zawał

z męzem tez mi sie nie uklada..... on sie dzieckiem nie zajmuje, wogole, czasem na rece weźmie, no i raz na dwa tygodnie z nią zostanie na 3-4 godziny ale pootem mi to wypomina!! Czytam to i nie wierze.... Ja bym sie na waszym miejscu rozwiodla z takim gnojem....

Gość MNO
WITAM ,ZNALAZŁAM SIĘ W PODOBNEJ SYTUACJI,MAM DWIE CÓRKI 5L,I 2L.DZIEWCZYNY OD TYGODNIA SĄ CHORE Z TEMPERATURĄ,WIĘC SPACERY ODPADAJĄ OSTATNIO NA SPACERZE BYŁAM TYDZIEŃ TEMU,NAWET PO ZAKUPY NIE WYCHODZĘ BO PRZYNOSI JE TEŚCIOWA.MĄŻ DALEKO ,OSTATNIO BYŁ W DOMU 2 M TEMU.GDY DZIECI ZASNĄ RYCZĘ I TAK POTRAFIĘ GODZINAMI AŻ ZASNĘ.