Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaritkanka

Rodzina mojego męża!

Polecane posty

Gość klaritkanka

Teściowa, ciągle się mnie czepia. Że mało zarabiamy, wypomina że pożyczamy od niej pieniądze, nie daje nam spokoju a ja juz mam tego po prostu dosyc. Tesc - starszy pan, zrzedliwy, ktory na kazdym kroku mi ubliza. Wypomina mi ze jestem nierobem i pasozytem!!! Szwagier - Starszy brat mojego meza, siedzie i mieszka z nami jest na utrzymaniu rodzicow. Szwagierka - Panna z dzieckiem ktora korzysta z pieniedzy rodzicow tak samo jak my. Moze troche inaczej bo ona w przeciwienstwie do mnie za kazdym razem cos od moich tesciow dostaje. Mnie tesciowa nawet rajtek nie kupila. A ja i maz wychowujemy sami czworke malych dzieci, mieszkamy z tesciami i teraz ja jestem w kolejnej ciazy. Tesc drze sie ze sie nie zabezpieczylismy a tesciowa jeczy ze bedzie kolejne dziecko wychowywala.

Gość DonnaKarinnaL
Jeśli to nie jest prowokacja, to nie dziwię się teściom, że zrzędzą majac tak "zaradne" dzieci.

Gość prosze o porade...
albo to prowokacja albo rodzina ma racje - kolejne dziecioroby

Gość a czemu masz cos dostac
?????

Gość karitkanka
No cóż trafił się nam 5te dziecko i co z tego, różnie się w życiu układa ale dlaczego teściowie teraz zrzędzą zamiast sie cieszyc z kolejnego potomka. Teśc powiedział że ma już dosc utrzymywania kolejnych wnucząt a teściowa aż szału dostaje jak myśli o tym że będzie musiała kolejny raz zmieniac pampersy. Ciągle nas wyganiają byśmy szli na swoje ale dokąd skoro mąż zarabia 1700 a ja nie pracuję. Narazie nawet rachunków nie płacimy ani nic bo nie obowiązuje nas to.

Gość gratuluje................
Dzieciorobie jeden, oby tak dalej, dzieci beda utrzymywaly was na starosc....

Gość kolega ma rację R
a czemu teściowa będzie musiała zmieniać pampersy? a nie ty? (śmieszne provo więc udam, że wierze)

Gość buhahahahahahahahaha
jeszcze na wnuki łożyć :D puknij się w łeb a to niby dlaczego? walta sie płaćta se:P ;)

Gość klaritkanka
No bo teściowa zawsze to robiła! a co to ja sama musze sie dziecmi zajmowac, tez moge nie miec sil, też moge byc zmęczona to teściowa starsza kobieta chyba może pomóc skoro tak samo jak ja siedzi w domu. A co do łożenia na wnuki to należy mi się jakaś pomoc finansowa od rodziców męża w końcu urodziłam im wnuki i urodzę jeszcze jednego.

Gość DonnaKarinnaL
Marna prowokacja. Jak się nudzisz, załóż jakiś mądrzejszy temat. Chyba, że nie potrafisz...

Gość sranie w banie124901987tralala
nie no to chyba jakiś żart jest! a co ty masz innego do roboty? ona już swoje odchowała!!!! z jakiej racji ma jeszcze w dodatku zmieniać pieluchy twoim? jesteś leniwa, niezaradna i głupia! biedne dzieci z taką durną matką!

Gość kiepska prowokejszyn
:D :D : D

Gość fffffffffffffffff
Współczuje teściom!