Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łała łi ła

co sądzicie o imieniu Marcelina ?

Polecane posty

Gość łała łi ła

codziennie przegladam Kafe zwłaszcza ten dział i wczoraj wpadłam na topik pewnej mamy i pojawiło sie tam to imie MARCELINA o ktorym mysle od wczoraj :) wiem że bedzie córcia ,w lutym juz ja usciskam i dotad myslalam o Pauli albo Korneli aż wczoraj natknelam sie na topik i caly czas mi chodzi po głowie :)

Gość łała łi ła
nie spodzewałam sie a jednak chyba imie zmienie :) piekne jest

Gość nie podoba mi sie wcale
zdecydowanie ładniej jest Paulina z tych które podałas :)

Gość no masakraaaaa
marcelina najladniejsze z tych co zaproponowalas , mi sie jakos jeszcze matylda podoba , gabriela byl moim nr jeden ale moja siostra dala tak na imie swojej dzidzi wiec ja juz nie moge a szkoda..

Gość łała łi ła
Paula nie Paulina :)

Też czytałam :P jej mama i teściowa bodajże mają inne zdanie prawda? Autorko uważam, że nie powinnaś pytać o takie rzeczy ludzi. A zwłaszcza obcych. Co ci potym, że wszystkim się spodoba lub nie? Dasz inne imię, które się tobie nie podoba? Ale inny tak? Ja swojemu synkowi dałam na imię Dawid. Tak z mężem chcieliśmy. Każdy robił głupie żarty, że to żydowskie imię ;/ pff a mąż co? Ma na imię Jakub i to też żydowskie i każdy żyje. Powinnaś wybrać takie imię, które się tobie podoba i mężowi. Jeżeli już bardzo chcesz znać opinię innych to powiem szczerze, że dla mnie to imię jest taki hmmm zwykłe. Nie ma w sobie nic przyciągającego przynajmniej dla mnie. Ale za to ma swoje plusy. Jest bardzo rzadkie ale też nie kojrzy się tak jak nie które inne imiona, że są stare itd. Te imiona, które wymieniłaś wcześniej bardziej wpadły mi w ucho. Pozdrawiam i zapraszam na moją stronkę (w stopce)

Gość łała łi ła
tak dokładnie ten temat gdzie mama zaczela wymyslac 1000 innych imion

Gość Adelajda Ka.
widze że o moim temacie mowa :P jak sie domyslasz autorko i ja jestem za Marcelina :) chociaż Paula b.ładne

Gość łała łi ła
witam Adelajdo, tak zaraziłaś i mnie tym imieniem tyle że mojej mamie i mężowi sie bardzo podoba

Gość Adelajda Ka.
to masz szczescie :) ale ja mimo ich zdaniu nie zmienie na żadne inne.Powodzenia dla Ciebie i małej Marcelinki :P ? nie wiem czy już tak ale niech bedzie,ja to imie kocham

Gość łała łi ła
myśle że tak zostanie,dziękuje i Tobie życze lekkiego porodu bo ile pamiętam to już na dniach

mi niestety nie bardzo się podoba, z tych trzech podanych wybrałabym Kornelię

Gość uważam, że......
marcelina to śliczne imię

Gość gość
mam 22 lata miesiąc temu urodziła mi się córcia nazwałam ją Marcelinka każdemu z mojej rodziny podoba się te imię na początku miała być Aga ale moja siostra powiedziała że bym zobaczyła opinie dla imienia Marcela bardzo te imię nam się spodobało i tak nazwałam córeczkę Marcysia

Gość gość
to nie moj styl ale u kogos doceniam