Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DORGAN

PROBLEMY Z DEFACJĄ

Polecane posty

Gość DORGAN

Witam, mam pewien dość krępujący problem i pomyślałam, że może któraś z was miała kiedyś coś takiego albo po prostu wie... Otóż od jakiegoś czasu mam biegunkę- biegam do toalety kilka razy dziennie. Poza tym żadnych objawów choroby. Przy moim dość nerwowym trybie życia może by mnie to nie martwiło gdyby nie to że wydalam krew. Mam teraz trudny i napięty czas i nie mam jak się nawet wyrwać do lekarza. Czy może któraś wie z czego mi się to wzięło i kiedy minie? Z góry dzięki!

Koniecznie do lekarza! Krew w kale nie jest normalna i chociaż trudno mi - laikowi - postawić diagnozę, to myślę, że to coś poważnego. Znajdź czas i do proktologa marsz.

Gość a ja mam inny problem
cierpie na zaparcia,ostatnio dbalam o diete,staralam sie dostarczac organizmowi duzo blonnika,pilam duzo,teraz jak sie zalatwie(po zapaleniu papierosa,bo to jednak najbardziej mi pomaga)to mam rzadki kal,myslalam ze po takiej diecie bede miec normalna kupe:(

Gość DORGAN
No teoretycznie powinnas miec normalna zwlaszcza ze jak piszesz duzo pilas i dostarczalas blonnika. Moze organizm jeszcze sie nie przyzwyczail do nowej diety. Ja chyba faktycznie wybiore sie do lekarza bo juz nie moge tak ciagle biegac.