Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małoszka

Czy takie ćwiczenia są ok?

Polecane posty

Gość Małoszka

http://www.fit.pl/filmy/cwiczenia_dla_ciebie/w_domu/cwiczenia_na_plaski_brzuch,552.html Czy takie ćwiczenia pozwolą SPALIĆ mi tłuszcz na brzuchu? Na dolnej jego części w szczególności czy raczej rozbuduja moje mięsnie pod tym tłuszczykiem? Chcę mieć płaski brzuch w koncu;( Na dole mam oponke... po operacji wyrostka chyba, bo nawet jak schudne to ona sie nie zmniejsza...

Gość Małoszka
Up up!

Poprzez cwiczenia wzmacniasz miesnie, nie rozbudujesz ich i tak (do tego potrzeba sporej ilosci energii = nadmiaru kalorii i ostrego katowania sie), a tluszcz spalasz poprzez ujemny bilans kaloryczny. Nie ma takiego czegos jak cwiczenia na spalanie tluszczu z okreslonych miejsc, czyli np. jezdzisz na rowerze - spala sie tluszcz z nog, itp. - takie cos nie istnieje. Mozesz cwiczyc, zeby utrzymywac miesnie na stalym poziomie, bo miesnie, ktore nie sa cwiczone "flaczeja".

Gość Małoszka
No, ale jak jezdze na tym rowerze, to szybciej mi schudna nogi niz... np rece nie? A mnie chodzi o to, zeby jak najszybciej spalic to sadlo na brzuchu. Mam fajna talie itp, a ta falda na dole jest obeslna;(

Gość Małoszka
Borsuk Borsuk... Talię to ja mężowi pokazuję tylko:PP Ale naprawę, mam ładną talię i w miarę płaski brzuch, a potem cpach! pod pępkiem taka fałdka....;/ To mnie wkuuurwia. Zadnego paska nie moge nalozyc niz, bo ta falkda sie wylewa;/

Oj Ty ... przeciez pisalem wyzej jak to jest z tym spalaniem ... a Ty ciagle kombinujesz "zeby bylo dobrze dla Ciebie" :P Tluszczyk z brzucha, ud, posladkow jest tym najgorszym do spalenia, najlatwiej go naruszyc poprzez diete niskoweglowodanowa, i to polecam. I powinnas zmienic zalozenia (talie pokazuje tylko mezowi), bo jak sie mocno upre na chec zobaczenia Twojej talii ... to bede musial zostac Twoim mezem - mam nadzieje, ze Cie teraz wystraszylem i juz nigdy nie napiszesz, ze talie pokazujesz tylko mezowi :classic_cool:

Gość Małoszka
Rozbawiłeś bardziej:P Męża mam jednego i na całe życie:D Więc, sorry bejb. Its tu lejt:P Dieta nieskowęglowodanowa spali mi tłuszczyk zewsząd:D A ja tak nie chcę! Są miejsca, gdzie ten tluszczyk mi pasuje hehhe:D A w takim razie te cwiczenia, co moga mi dac?;>

Its never too late!!! ... ale Ty mnie teraz podpuszczasz, mysle, ze robisz to specjalnie, zebym nabral checi ;) Cwiczenia = utrzymujesz tkanke miesniowa, poza tym, jesli na przyklad korzystasz z silowni, to zawsze mozesz poznac jakiegos przystojniaka :D A w ktorym miejscu ten tluszczyk sie Tobie podoba? Pokazesz, prawda? ... ... mezowi ;)

Gość Małoszka
A pitole tkankę miesniowa! Ja chce schudnac z brzucha dolnego, o! Na silownie nie chodze, "pakierem" nie jestem:P A tluszczyk podoba mi sie na... aaa nie powiem HA HA:D Kurde. Szkoda, ze nie ma opcji ctrl+x dla faldek na brzuchu:D eeeej, Borsuku! Ale ludzie pod tym filmikiem pisali, ze potrafili cm w brzuchu, talii itp;>

Gość Małoszka
A pitole tkankę miesniowa! Ja chce schudnac z brzucha dolnego, o! Na silownie nie chodze, "pakierem" nie jestem:P A tluszczyk podoba mi sie na... aaa nie powiem HA HA:D Kurde. Szkoda, ze nie ma opcji ctrl+x dla faldek na brzuchu:D eeeej, Borsuku! Ale ludzie pod tym filmikiem pisali, ze potrafili cm w brzuchu, talii itp;>

Gość Małoszka

Gość Małoszka
Oj oj ojojoj:D Się nawklejało!:D To komp mój i internet sprzed 20 lat tak ma:P To on temu winny!:D

No, nie powiem, troche zaszalalas ... i napiecie potrafisz budowac ... "A tluszczyk podoba mi sie na" ;) Nie wierz ludziom ;) - oczywiscie pomijajac moja skromna osobe :classic_cool:

Gość Małoszka
Oj Borsuk. Jak próbowałam jeśc np mniej kalorii na dzien np do 1000 się ograniczałam, to też poza tym, że chodziłam głodna i zla nic nie dalo... Nawet jak schudnę, to brzuch i oponka się zmniejszą, ale oponka wyraznie odstaje:F faken szit no.

Gość ahaaaaaaahaa
Mnie nie znaczy za mało, mniej to jakieś 300 mniej od tego co potrzebujesz ( czyli duuuużo więcej niż 1000), jak utniesz za dużo to zwalnia przemiana materii i zamiast chudnąć jeszcze przytyć można