Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

1 spotkanie , bylem w LO - fajnie sie gadalo na gg, krotko i konkretnie po tygodniu spotkanie - widac bylo po niej ze kogos innego sie spodziewala , dobrze zdbudowanego dresiarza , przegladalem jej nk i glownie takich znajomych miala, po spotkaniu sie nie odezwala , w realu slabo szla rozmowa 2 spotkanie rok pozniej , o wygladzie nie gadalismy po prostu sie spotkalismy , z nia byla bardzo fajna rozmowa spacer przez pol warszawy ,pozegnalismy sie , napisala smsa wieczorem '' dziekuje za milutki spacer , fajnie sie gadalo :) '' odpisalem czy jeszcze sie spotkamy '' czemu nie , mozemy sie czasem spotkac i pogadac '' ja : ''tzn szukasz kolegi ? '' , ona : '' nie ,ale nie jestes w moim typie :O '' 3 spotkanie nie trwlo nawet 15 mint , czekalem na nia , ona usiadla na lawce ,podszedmlem przywitalem sie , wstala '' czemu mnie oszukales? czemu wyslales nie swoje zdjecia? '' poszla na autobus , ja w swoja strone po chwili sms '' trzeba bylo dac swoje a nie byc takim oszustem '' :o a dalem jej moje ...

No z ta rentą i zniżkami na pkp to już trochę przesada, ale poproście Komorowskiego- obiecał studentom obieca i wam. Kto wie może jesteście silniejszym elektoratem niż ktokolwiek mógłby przypuszczać :)

Gość Chłopak z Wawa_
Dixon - czyli czarno na białym że chodzi im tylko o wygląd

o wyglad... a jazke. te sciemy ktore tutaj pisza ''wyglad sie nie liczy tylko osobowosc'' o kant dupy mozna rozbic , na gg fajnie sie gadalo , przez telefon tez. Zaloze sie ,ze gdybym byl przystojny ale glupi same by inicjowaly dalsze spotkania

Dixon Dwa pytania. 1. dlaczego umówiłes sie z lasą zadajaca sie z z dresiarzami? nie wydaje mi sie, zeby taka osoba błyszczała intelektem... 2. co było z tymi zdjeciami skoro Cie nie poznała?

wystarczy ,ze ma fajną paszcze. niesmialy ale przystojny kogos zawsze znajdzie , nie musi byc pewny siebie

1 . nie wiedzialem ,ze ma takich znajomych . Na sympatii ''normalnie'' wygladala , nie jak dresiara , dopiero potem po nieobecnosci na gg szukalem jej na naszej klasie i wtedy zobaczylem jej znajomych 2 . zdjecia byly 3 , z profilu , z kamerki internetowej i jedno w normalnym swietle . Albo byla ślepa albo spotyka sie codziennie z kims nowym :O

Dixon normalne przy znajomościach z neta. Są jeszcze oszustki co mają facetów oraz znudzone mężatki. Może na zdjęciach lepiej wychodzisz niż wyglądasz w realu.

Dixon serwisy randkowe są na przystojnych inaczej tylko tracisz czas. Albo Cię olewają albo takie spotkasz jak pisałeś.

w realu tez probowalem kogos poznac, jeszcze w czasach liceum . Same do mnie zagadywaly, ale wiedzialy ze moi starzy maja kase , zawsze ktos po mnie przyjezdzal i chcialy sie dorwac jak sępy. przestalem dawac prezenty ? sympatia do mnie sie skonczyla.

Gość do maria izabela de la krata
a ty nigdy z dresiarzem nie bylas / nie spalas?

Offerma dlaczego uważasz mnie za pustą idiotkę? O to czemu myślisz, że patrzę na wygląd Cie nie pytam, bo Ty myślisz tak o wszystkich kobietach...

Gość prawiczy prawiczek 28
Przecież i tak nikt nie przkona nieprzekonanych i nie zrobi atrakcyjnymi nieatrakcyjnych

Gość do maria izabela de la krata
przeciez przygodny seks uprawiaja glownie twardzi faceci w typie macho

Gość Macra
maria nie znam żadnej niezdesperowanej kobiety, która nie zwraca uwagi na wygląd. Tu już nie chodzi o to, żeby facet był mega przystojniakiem, ale o to że musi Cie w jakimś stopniu pociągać. To samo tyczy się mężczyzn. Dlaczego tak trudno się do tego przyznać?

nudny bo nie żyje dziewczyna nowymi wrażeniami. Nie przywalisz komuś na imprezie, nie będziesz na jej oczach flirtował z inną. Kobiety lubią nawracać gnojków tylko żę to się udaje.

Gość Chłopak z Wawa_
"Dixon nie wiem co takiego jest w dresach ,ze one na nich leca" sa agresywni

Gość Macra
nie wiem co takiego jest w dresach ,ze one na nich leca Spójrz też na to jakie kobiety na nich lecą i czy chciałbyś być z taką kobietą

Gość dziewczyny są rózne
faceci są rózni problem sie zaczyna jak koleleś nieodpowiedni startuje do dziewczyny a jej podobają się inni kolesie niz ten co ją podrywa

do do maria Nie wiem skąd czerpiesz informacje nt. reguł rządzących przygodnym seksem, ale nigdzie nie jest napisane, że nie mogą tego robić "niedresiarze" lub "niemaczo" :) marca- ja nigdzie nie twierdziłam, że wygląd nie jest ważny, twierdze jedynie, że nie jest jest jedynym decydującym czynnikiem. To przecież oczywiste, że ktoś musi mi się chociaż trochę fizycznie spodobać. Jednak na to czy ktoś spodoba mi się w sensie ogólnym wpływa ma masa innych czynników... Offerma- ok jestem laską z netu :)