Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Gość zreszta co maja zrobic
prawiczki skoro prawdziwych dziewic po 20stce juz nie ma, a co najwyzej dziewczyny ktore uprawialy oral i petting albo nawet anal

Gość Macra
atrakcyjnosc nie polega tylko na wygladzie... No oczywiście, że na atrakcyjność składa się wiele czynników. Widocznie jakiegoś z tych czynników naszym prawikom brakuje. I to musi być dosyć poważny czynnik, że 35 latek nie miał nigdy kobiety. Ale znajdą się osoby które dalej będą rzucały hasłami typu "wyjdź do ludzi" jakby on w piwnicy siedział przez te 35 lat

Te wszystkie "nie zdrady " mój były lubił stosować. Normalnie gorąca atmosfera

do do offerma co to za czasownik "powineś"? Jesli on sobie powinien strzepac z zachwytu to ty POWINIENEŚ sobie strzepać na słownik!

Gość maria izabela to ty zelek?
czy moze nastepna co broni offermy dopoki sama na morde jego szczyn nie zbierze?

Gość Macra
No jeżeli 24 letni koleś z włosami jak 50+ latek jest przystojny to moze i tak I komu tu uwierzyć..Tobie czy parunastu kafeterianom? :P

Marca oczywiscie, że rady typu "wyjdz do ludzi" sa do dupy, ale innych po prostu nie ma, bo to nie są sytuacje, gdzie istnieja łatwe, jedynie słuszne rozwiązania :) Offerma Pan jacek z historyjki to zwykly chuj, ktory nie ma jaj powiedziec zonie, ze przestała go krecić w łóżku. Na całe szczęście nie zdradza jej psychicznie. Ufff co za ulga! Prawiczek włosy 50+ tzn. brak włosów?

Faith Hope Glory Nie odróżniam prawiczków rzekomych od prawdziwych. Wydawało mi się, że skoro nie obcował cieleśnie to prawiczek, ale widać są jakieś inne kryteria :)

Gość pokaz fote to sie oceni
odwazysz sie?

Gość Macra
Żeby potem Jego facjata po kafe krążyła ?:D

Gość wyuzdana suczka
nasikaj mi na twarz, poprawisz humor

Gość pieprzysz prawiczku
duzo młodych ma rzadkie włosy i zakola. ostatnio przygladalam sie grupie mlodziezy licealnej i tam na 30 chlopakow kilku mialo duze zakola ! dodam ze nie byla to wycieczka jakichs mutantow bo w sklepach coraz czesciej zauwazam to zjawisko u starszych nastolatkow

Gość prawiczy prawiczek 28
"dodam ze nie byla to wycieczka jakichs mutantow bo w sklepach " cięzki jest los nie mainstrimowego prawiczaka. Jak się nie chodzi do "sklepów" to jest się mutantem. Rozumiem, że to o jakiś modne butki chodziło.

Fakt Kukiz ma 47 lat, ale odkad go pamietam to włosy miała ra.czej rzadkie :) Mam kolegę, który ma 25 i tez mało na głowie, ale jakoś nikt się z niego nie śmieje i laski raczej na to nie zwracaja uwagi...

Gość prawiczy prawiczek 28
A jaki to powód łysienia? Bo główne to chyba: - testosteron - problemy z krążeniem - grzybica badałeś się na te 3?

Gość pieprzysz prawiczku
chodziło mi o to ze z racji tego ze szkole skonczylam jakis czas temu to nastolatkow widuje miedzy innymi w sklepach :O

Gość do maria izabela de la krata
a ty bylas z prawiczkami, prawda? oni wiedzieli o twojej przeszlosci seksualnej?

Gość do maria izabela de la krata
poza tym z kim te prawiczki maja sie wiazac. mnostwo mlodszych dziewczyn jest bardziej doswiadczonych, na co kobiecie facet ktory ma 25 lat i golych cyckow nie widzial?

Gość theboyfromnowhereeee
A ja wiem , że nigdy nie będę z żadną kobietą a mam już prawie 30 lat. Ja nie nadaję się do bycia z kimś. Pewnie niektórzy tego nie zrozumieją , ale tak właśnie jest. Mam wszystkie antyspołeczne i antytowarzyskie cechy takie jak nieśmiałość , brak wyglądu , jestem zamknięty , małomówny itd. Tego nie da się już cofnąć , naprawić. Nie w tym wieku. Ja na sobie postawiłem już krzyzyk. Nigdy z nikim nie byłem i nigdy z nikim nie będę. Amen

a ty bylas z prawiczkami, prawda? oni wiedzieli o twojej przeszlosci seksualnej? tak wiedzieli, tylko ja młodsza wtedy byłam :) Mogą się wiązać z takimi co maja 25 lat i cycków jeszcze nie pokazywały... Mało to dziewic jest? Wy myślicie, że mało, ale ja znam co najmniej kilka :)