Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

Gość do offerma
i już wszystko dla mnie jasne, ty masz za mało testosteronu, żeby samice Cię chciały

No i co z tego, że niektóre lecą na dresów? Zainteresujcie się takimi co nie lecą, bo te co lecą to są idiotki i tyle... Ja nie bedę płakać, że na mnie nie leca przystojniaki, którym sie podobaja plastikowe lalunie, bo skoro takie im się podobają tzn. że zbyt wiele w głowie nie maja tak jak i owe panny :)

Gość do offerma
facet z dużą ilością testosteronu, nie wytrzymałby obrażania przez tepego dresa, żeby mu nie przypieprzyć

Gość Macra
faceci są rózni problem sie zaczyna jak koleleś nieodpowiedni startuje do dziewczyny a jej podobają się inni kolesie niz ten co ją podrywa Tu problem jest taki, że do jakiejkolwiek dziewczyny prawiki startowali to odchodzili z kwitkiem. marca- ja nigdzie nie twierdziłam, że wygląd nie jest ważny, twierdze jedynie, że nie jest jest jedynym decydującym czynnikiem. To przecież oczywiste, że ktoś musi mi się chociaż trochę fizycznie spodobać. Jednak na to czy ktoś spodoba mi się w sensie ogólnym wpływa ma masa innych czynników... No oczywiście, że masa czynników składa się na atrakcyjność. Jednak jak facet choć trochę się nam fizycznie nie podoba to ma marne szanse na zostanie naszym partnerem. A z roli naszego przyjaciela (gdy kobieta mu się podoba) myślę że nie byłby tak bardzo usatysfakcjonowany

Prawiczek bez wiary co do tych innych czynników... nie twierdzę, że wszyscy macie ich pod dostatkiem, ale rozmawiajac z niektórymi osobami juz którys raz dostrzegłam kilka :)

Gość Macra
Marca zacznijmy od tego, że gusta są różne... Ja tu nie mówię o gustach, tylko o tym że nikt nie będzie z osobą która kompletnie nie pociąga nas fizycznie.

Gość do offerma
ja nie twierdze, że nie masz, ja tylko twierdzę, że zachowujesz sie tak jakbys nie miał, nie dziwię się, że kobiety uciekają

Gość trz cz d
"95% kobiet chce pewnego siebie, męskiego, ciekawego faceta." to źle? rozumiem, że Ty nie szukasz ciekawej i kobiecej dziewczyny?

Gość Macra
Oczywiście, że prawiki mają zalety :) Pozdrowienia dla Darkera 🖐️ ( i nie jestem zdesperowaną kafeterianką :D)

Looser- a jaka jest według Ciebie definicja męskości? Marca- chodzi mi o to, że facet który nie spodobał się jednej kobiecie, może spodobać się innej :)

Gość do maria izabela de la krata
tylko ze na ciebie ktos leci, a patrzac na twoja fote to jestes pewnie wyuzdana dziewczyna i masz powodzenie u przystojnych facetow, na niektorych prawiczkow nikt nie leci, a przynajmniej zadne atrakcyjne kobiety

Gość do offerma
nie widzisz roznicy miedzy napierdalaniem ludzi a nie pozwoleniem wejsc sobie na glowe dresowi jak kobieta widzi, ze nie potrafisz zareagowac jak ktos Ciebie obraza, to wie, ze nie zareagujesz jak ktos zacznie obrazac ją

Offerma- z tym grzebieniem to nie jest jeszcze taka durna wymówka... Gdybyś usłyszał jak tłumaczą się co poniektóre fiuty ze swoich skoków w bok...

Gość Macra
Marca- chodzi mi o to, że facet który nie spodobał się jednej kobiecie, może spodobać się innej To dlaczego prawiki nasze nie spodobały się jeszcze żadnej kobiecie na tyle żeby była nimi poważnie zainteresowana? Byli jedynie przydatni do noszenia torebki itp :classic_cool: Z jednej strony dobry tekst "Wiesz co nie jesteś w moim typie, ale na pewno będziesz w typie jakiejś innej ":D

Gość do offerma
Twój kolejny problem polega na tym, że masz wulgarność dresa a nie masz jaj gdyby było na odwrót byłbys mężczyzną 🖐️

tylko ze na ciebie ktos leci, a patrzac na twoja fote to jestes pewnie wyuzdana dziewczyna i masz powodzenie u przystojnych facetow, na niektorych prawiczkow nikt nie leci, a przynajmniej zadne atrakcyjne kobiety echh.... no taj jestem bardzo wyuzdana, co widac na zdjeciu. a nie przyszło Ci do głowy, że to nie jest moje zdjecie? nie wiem czy atrakcyjne osoby... znany wszystkim prawiczek stalingrad dostawszy moje zdjęcie stwierdził, że szału nie ma :) atrakcyjnosc nie polega tylko na wygladzie... nie bede tu pisac, ze jestem inteligentna, studiowalam za granica, znam kilka jezykow i potrafie wypowiedziec sie na wiekszość tematow, bo i tak zostalam sklasyfikowana jako pusta laska z netu sypiajaca z dresiarzami :)

Gość ale chamstwo to chamstwo
jestescie buraki i to w was odpycha kobiety.

"To dlaczego prawiki nasze nie spodobały się jeszcze żadnej kobieci" nie widziałam, oprócz stalingrada, wiec nie mogę się wypowiedziec... nie wiem jakie on ma cechy ogólnie uznawane za nieatrakcyjne, bo uważam, że twarz ma normalną, a nawet bardziej z gatunku ładnych...

Gość Chłopak z Wawa_
ciało nie wzbudzajace pociągu seksualnego - oto cała przyczyna

Gość offerma mp-30
ci sie przeciez na fiuta pcha :classic_cool:

Gość Macra
Prawik bez wiary jeśli chodzi o Ciebie to doszły mnie słuchy, że jesteś przystojny :classic_cool:.

Offerma- owszem fiuty tez wierzą w swoja niewinoość, stwierdzenia typu "po pijaku to nie zdrada" "na wyjezdzie to nie zdrada" "zrobila mi loda, ale to chyba nie zdrada" itd :)

Gość do offerma
pierwszy raz do Ciebie piszę, nie wlewaj sobie, powineś sobie teraz strzepać z zachwytu, że w ogóle dotykam klwiatury, żeby do Ciebie napisać pajacyku, nie dziwię się, że to jedyne zainteresowanie na jakie możesz liczyć :)

Faith Hope Glory Czemu się nie liczy? Oprócz niepodzielanych przeze mnie poglądów na sprawy społeczne i genialnych pomysłów udania sie do burdelu, prezentuje podobne zdanie jak wielu obecnych tu...