Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaMissZeStolicy

Cą jakieś miłe ludki z Warszawy? :)

Polecane posty

Gość czego potrzebujesz?
:)

Gość kelner :)
mała muszą być z W-wy?

Gość widziałas w wa-wie
miłych ludzi ?!:O

w W-wie bardzo mili są w pociągach, tramwajach i autobusach "kanary" wlepiają mandaty z wielka , rozbrajającą szczerością :D

za to że nie jestem ze stolicy zaraz znikam z topika żeby nie było , ze taki miły jak warszawiacy :P

ja jestem tylko na chwilkę wyleczyłem leciutkiego kaca mam nadzieję że Ty też :P

Gość czego potrzebujesz?
W Warszawie są sami mili ludzie. Mieszkam tu od pokoleń i myslę, że zupełnie niczym nie różnimy się od innych mieszkańców Polski. Obawiam się tylko, że przyjezdni i ludki mieszkające w okolicy mianują się rodowitymi Warszawianinami i trochę nam psują wizerunek. Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Ponadto zwykle nie lubi się ludzi, którym się czegoś zazdrości. Tak to już jest, że większość myśli, że u nas pieniądze na ulicy leżą, wystarczy się schylić i podnieść. Przyjeżdżają, rozczarowują się że jest tak, jak gdzie indziej i gadają o nas co im ślina na język przyniesie... Ale jakoś z tym żyjemy :)

Prawiczek bez wiary- proszę...nie pisz pokemonem :O kelner- leciutkiego? :) ja nie muszę leczyć kaca:) czego potrzebujesz- ale się rozpisałeś/aś :) w pełni się z Tobą zgadzam :)

mała jak to nie musisz leczyć? po tanich winach nie miewasz już kaca? :P

jasne ja piję bardzo mało , kilka browarków w miesiącu :)

Gość Przyjezdna..
"Obawiam się tylko, że przyjezdni i ludki mieszkające w okolicy mianują się rodowitymi Warszawianinami i trochę nam psują wizerunek. Ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Ponadto zwykle nie lubi się ludzi, którym się czegoś zazdrości." Krzywdzące stwierdzenie. Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka i uogólniać w ten sposób. Żal mi tak płytkich ludzi. tacy mieszkańcy wcale nie świadczą o wielkości miasta. I wyższości..

Ja jestem :classic_cool:. Ale też kaca leczyłam i idę zaraz spać, więc nie pogadamy.

Gość i taką wodą byc...
Witam :)Ja jestem z Warszawy :)