Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golomiczko

45 lat dla kobiety to seksualna śmierć

Polecane posty

Gość golomiczko

wtedy właśnie wypada z rynku miłosnego i może co najwyżej udostępniać się desperatom i młodzieży pryszczatej wcześniej ją upijając.

Gość Ryszard X.
a mąż jeśli ma honor musi taką posuwać przynajmniej raz w miesiącu

Gość powiedz to swojej mamie
:) Pewnie się ucieszy jakie fajne ma potomstwo

albo odwiedzic chirurga plastycznego... wtedy wraca do obiegu jak demi moore

Gość autorze czy jestes
takim desperatem? a moze pryszzcakiem ? udostepnie ci siem :P

Gość grają takich
oj oj któraś ci na odcisk nadepnęła...zraniła twoja męskość????pewnie stąd ta agresja!

Gość hiop obop
bzdury gadacie- teraz dpiero mi sie chce i niemam zachamowan:)dzieci odchowane!kasa jest swoboda!!!!!1 czeg chciec wiecej...

Gość kot13
Pewnie porzucony młody kochanek się żali;-)

To jest wiek super dla kobiet , dzieci odchowane pora wziąśc się za siebie to druga młodośc dla kobiety .

Gość lamka 2
ja mam 42 ale dla mnie faceci w tym czy podobnym wieku, to troglodyci, najczesciej juz lysiejacy i zero sylwetki, nie mowiac o mozliwosciach, tez mniej niz zero. Za to ja kwitnąca ;) A autor podejrzewam, zostal odepchniety przez kobiete, o ktorej pisze, wiec sie musi odgrysc półgłówkowato. Nie wiecie jak to jest? :)

Gość kaczysta
kobieta w wieku 45 jest obwisła i pomarszczona oraz totalnie zdemoralizowana powinna mieć możliwość eutanazji z gwarancją przemiału na karmę dla swojego kota czy psa. Wtedy mogła by się poczuć jeszcze raz szczęsliwa i potrzebna.

Gość piepsys
mam kolezanke 46 lat wyglada 10lat młodziej,swietnie chodzi ubrana,sexowna kobieta,i z męzem figo fago czesto-gesto pomimo ze juz sa malzenstwem 20 lat!!!

Gość kaczysta
za dużo czytasz harlequinów i mylisz fantazję z realnością

Gość kaczysta
sama przekroczyłam 50 :( stad moja frustrajca, że inne wygladaja lepiej ode mnie

no coż wiek robi swoje można najwyżej robic operacje ,dbać o cerę , zdrowo zyć itd .. no i wiele też od genów zależy jak szybko się zestarzejemy

''kobieta w wieku 45 jest totalnie zdemoralizowana'' Z tym się zgadzam, znam dobrze kilka 40 latek i są mega wulgarne, patologiczne, zero kobiecości.

Gość PPPPPPPPm
A to ja się pytam, czy młodość jest taka najważniejsza? Czy tylko 20 latki mjają fajne życie, a po 30 stce to już śmierć? W życiu są ważniejsze sprawy niż zmarszczki, tłuszczyk na brzuchu i seks :? Współczuję tym, którzy mają tak ubogie życie wewnętrzne, że pozostaje im tylko seks i młodość. A gdzie ciekawość świata? ludzi, miejsc? Gdzie emocje? Gdzie relacje? Gdzie pasja? Zacznijcie się rozwijać, bo żenada, ciągle tylko seks i młodość bleeee nuuuuuudddddddy, to wcale nie jest ważne!

''A to ja się pytam, czy młodość jest taka najważniejsza? Czy tylko 20 latki mjają fajne życie, a po 30 stce to już śmierć? W życiu są ważniejsze sprawy niż zmarszczki, tłuszczyk na brzuchu i seks :? Współczuję tym, którzy mają tak ubogie życie wewnętrzne, że pozostaje im tylko seks i młodość. A gdzie ciekawość świata? ludzi, miejsc? Gdzie emocje? Gdzie relacje? Gdzie pasja? Zacznijcie się rozwijać, bo żenada, ciągle tylko seks i młodość bleeee nuuuuuudddddddy, to wcale nie jest ważne'' No właśnie, u 40 parolatek tego nie ma. Totalna nuda, a jedyną rozrywką dla nich jest właśnie seks.

Gość kjdsjhg
...a faceci w tym wieku to orły herosy...:D

Gość Monica Belucci;-*
Dobrze, że mam 44 lata ;-)

Gość kjdsjhg
tak sobie tłumacz...:D

Gość Monica Belucci;-*
Kotku,,miałam w zyciu tyle tajnego seksu że nie mam czego żałować. Teraz mam ciekawsze sprawy na głowie :-) seks lubie ale raczej opedzam się od facetów . Nie możecie pojac, zze seks może się przekracza co? Dzieci;-)

Gość Monica Belucci;-*
Fajnego* i tajnego też czasem;-)

Gość jestem stara
a jakoś jeszcze niejeden pies czytaj facet poruchałby se jakbym tylko nogi rozłożyła i dała przyzwolenie :P facet jest jak pies jak ma potrzebę to wsadzi choćby w świński zad nawet dosłownie :P te gadanie o wymaganiach to tylko chęć dowartościowania sie i odreagowania frustracji związanej z permanentnym brakiem seksu realnie to inaczej wygląda :D nie mam już potrzeby dowartościowywać się związkiem z facetem a do samego miłego wsadzenia zawsze można znaleźć jelenia :P :D

Gość Monica Belucci;-*
Nie możecie pojąć, że seks się może przejesc miało byc -sorki , z komórki pisze ;-)

Gość lamka 2
Dominik ja normalnie nie moge Ciebie sluchac, albo ja jestem jakas kosmitką, albo Ty znasz jakies takie niewydarzone te 40-tki.

Gość lamka 2
Monika dokładnie, oni w zasadzie pisza o sobie, bo facet od kiedy zrozumial, że penis nie jest tyklko do sikania tak zyje seksem cale zycie i dlatego uważa, ze kobiety tez maja jedyny sluszny kierunek.