Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golomiczko

45 lat dla kobiety to seksualna śmierć

Polecane posty

Gość Dżagon
wy starszawe jesteście żałośnie żałosne i przy okazji żywym dowodem na to że mężczyzna nie powinien wiązać się z wami po grób bo go dołuje wasza obwisłość

''Monika dokładnie, oni w zasadzie pisza o sobie, bo facet od kiedy zrozumial, że penis nie jest tyklko do sikania tak zyje seksem cale zycie i dlatego uważa, ze kobiety tez maja jedyny sluszny kierunek. '' Naprawdę ubolewam nad twoją zdolnością postrzegania, interpretowania, rozumienia świata. Przecież wszystko zawdzieczasz mężczyznom.

Gość lamka 2
no akurat - wszystko to ja akurat zawdzieczam sobie. A do Pana wyzej, poswiece sie i pokaze Ci swoja obwislosc ok? Ciekawa jestem czy dalej bedziesz taki wyszczekany ciołku.

Gość Zgrywus :)
Seksualna śmierć, to raczej nie, ale ciężkie czasy dla kobiet które tylko to jedno miały do zaoferowania swoim partnerom. Ps. No te co zarobkowo :P to już dawno po interesie :D

Gość lamka 2
No to moze podejdziemy statystycznie, malo który facet w wieku 40 lat wyglada chociaz na swoje lata, a kobiety wrecz odwrotnie. Wiec sie nie osmieszajcie Panowie z tymi prowokacjami.

Gość Enenka2010
kobieta zarabiająca dobre pieniądze zawsze może liczyć na powodzenie ...

''No to moze podejdziemy statystycznie, malo który facet w wieku 40 lat wyglada chociaz na swoje lata, a kobiety wrecz odwrotnie. Wiec sie nie osmieszajcie Panowie z tymi prowokacjami.'' Mężczyzna czym jest starszy tym atrakcyjniej wygląda, zdecydowanie mogę to odnieść do siebie. Facet po czterdziestce jest cały czas przystojny, nawet pójdę dalej i powiem ze po 60tce wciąż wygląda młodo. Ja nie widzę żadnych objawów starzenia u Panów. Czego dowodem jest to ze w każdej chwili możemy mieć lasie o 30 lat mlodszą, wy nie bardzo. Nie powiem zdarza się ładna 45, ale to jest 1 na 20. Po za tym starszy facet ma wysoką pozycje, społeczną, doświadczenie, dzięki temu potrafi o siebie zadbać. Wy niczego w życiu nie osiągacie.

Gość kolega Bolko
mężczyzna ma wzięcie do 45 jak jest biedny i do 70 jak ma kasę.

Ja też uważam że ten zegar biologiczny, zdecydowanie jest bardziej przychylny dla facetów.

Gość aha i achhhhh
hih, ja dopiero wtedy odkrylam co to jest normalny seks :D

Gość aha i achhhhh
tam sobie w tych nawiasach wyobraźcie co tam chcecie :D 🖐️

Gość lamka 2
Ja nie moge, ja nawet nie biore pod uwage zebym miala z 40-latkiem miec cos wspolnego, bo to sa dla mnie za staro wygladajacy faceci! Mezczyzna tak do 35 to jest ok. A inna sprawa jest ta, ze owszem starsi maja mlode, ale moze sie zastanowicie dlaczego?

Gość stare dziewczyny
nie dajcie sie podpuszczać frustratom :P jakie ma znaczenie co oni tu piszą bidoki niezaspokojeni z rozbujałymi wymaganiami do tego stopnia ze realnie nawet seksowna młoda jędrna dziewczyna nie postawi ich milusińskiego a jeśli nawet umoczą to pewnie na krótko heheheh :D :) coraz bardziej sobie cenie stare lata a seksualna śmierć może otworzyć inne ciekawe sfery życia najważniejsze to umieć sie cieszyć samym sobą i życiem jako takim :D

''A inna sprawa jest ta, ze owszem starsi maja mlode, ale moze sie zastanowicie dlaczego?'' Dlatego ze nauczeni życiowym doświadczeniem wiedzą, że kobiety to się tylko do łóżka nadają . Stąd wolą zadowalać się młodym ciałem.

"A inna sprawa jest ta, ze owszem starsi maja mlode, ale moze sie zastanowicie dlaczego?" Ja Ci odpowiem dlaczego. Dlatego że jak kobieta podchodzi do sprawy materialnie a nie uczuciowo, to facet ma prawo wymienić sobie towar na nowy :D Ps. pani "Zgrywusowej :)" to nie grozi :)

Gość migacki
kobiety w wieku balzakowskim jają cipki jak hangary samolotowe a sumienia dawno się pozbyły

Gość lamka 2
W kazdym razie ze swojej strony koncze ta dyskusję, bo jak powiedziala kolezanka, nie bede rozmawiac z frustratami. I chyba cos w tym jest, bo spelniony nawet seksualnie ;) czlowiek by nie rozpoczynal nawet takiej dyskusji. Tak czy nie? :classic_cool:

Gość znalazly sie wulkany seksu
bedac w Polsce na spotkaniu klasowym widzialem te wulkany ktore wygladaly w wieku 40 lat jak ich matki:D moze i tam jest wulkan seksu,ale kto to by chcial ruszac? na ulicach tez takich pelno! oczywiscie zdarzaja sie wyjatki ,ale ilez takich jest? co do facetow,polowa moich kolegow ma mlodsze partnerki ale nie ponizej 30 lat! z wygladu sa przeciwienstwem lysiejacych waszych 20 latkow:D:D poprostu faceci z klasa! pozdrawiam

Gość migacki
kobietę po 45 powinno się obdzierać ze skóry aby nie starszyła obwisłościami i pomarszczeniami

Gość migacki
powiem więcej Fundusz Zdrowia powinien takie obdziranie finansować !

I chyba cos w tym jest, bo spelniony nawet seksualnie czlowiek by nie rozpoczynal nawet takiej dyskusji. Tak czy nie? Jeśli chodzi o mnie to - temat jak temat, nie najeżdżam na wartościowe kobiety, a że zanim poznałem tą właściwą to te niewłaściwe sporo krwi mi napsuły.

Gość Cosmita
Kobieta po 50 TO JEST TO!!!

Gość migacki
mas zna myśli karmę dla psów ???

Gość Cosmita
Migacki, ty powinieneś się podpisywać Miglanc Szczyl Seksualny

Mówicie to waszym matkom na dzień dobry? A ja widuję tyle samo nieatrakcyjnych mężczyzn co kobiet po 40. Wszystko zależy od dbania o siebie, ale to zaczyna się w młodości a nie dopiero jak się zobaczy mnlion zmarszczek i wałków tłuszczu

Gość znalazly sie wulkany seksu
a co do seksu to niestety tak jest ze rowiesnik nie ruszy bo znamy to od podszewki a pryszczaty malolat bedzie pakowal we wszystko co ma dziure! i to jest jedyna szansa takich kobiet na seks!

Gość większość polskich
"Adonisów" już po 30-tce bardzo łysieje i nagle "wyskakuje" im brzuch piwny, no, a sprawność seksualna spada, spada... Więc nie ośmieszajcie się panowie, bo ja żadnego z was, zwłaszcza tych po 35-tym roku życia już bym nie tknęła. Nie dbacie o siebie, właśnie naiwnie myśląc, że wy zestarzejecie się dopiero koło 100-ki :D. Ech, naiwniacy!:D

Gość Monica Belucci;-*
To ciekawe , skąd te opowieści o romansach starszych kobiet z młodymi kochankami? Mój były 17 lat mlodszy kochanek(byłam z nim 2 lata ) zwierzył mi się, że nigdy by nie przypuszczał, że może zakochac się w o tyle lat starszej kobiecie. A zakochał się do tego stopnia, że chciał sie żenić. Oczywiście odmowilam bo wiem,, że zasługuje na żonę, dzieci,ja tego dać mu nie mogłam choć też bardzo pokochalam -mądry, przystojny jak cholera i do tego w lozku było nań wspaniale. Mógł mieć młodsze -wybrał mnie . Kobieta po 40 wie czego chce a to przyciąga.

Gość kobietę starszą moge z litości
co najwyżej obsikać