Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golomiczko

45 lat dla kobiety to seksualna śmierć

Polecane posty

ale trzeba się cieszyc poprostu i nie przejmować się ,że jak się ma 45 lat to już sie nie ma wyglądu młodzienczego jak u nastolatki.. bo to praktycznie nie mozliwe.. w dalszych latach owszem trzeba dbac o siebie na ile tylko jest to mozliwe ,ale trzeba tez umieć cieszyć się innymi rzeczami nie tylko wygladem ,trzeba miec pasje itd bo inaczej żyje się w ciągłych kompleksach

Gość Monica Belucci;-*
Zaklinaczu - de Mello prostymi środkami mówi o tym , o czym mówią wielcy filozofowie. Tobie polecam Fragmenty nieznanego nauczania Uspienskiego :-)

Gość hemobartonella
taaa...a może wynajdą coś na przedłużanie mózgu? k..wa! nawet zestarzeć mi się nie wolno bo to wstyd i beznadzieja.Ja jestem OSOBĄ a nie pustym opakowaniem,dla kogo mam być atrakcyjna to jestem mimo tzw.starości a reszty i tak pewnie nie chciałabym znać.Więc odpimpalac się od wieku bo szkoda,żeby mi jakiś ciuloczek tlen zuzywał...

Nie no wolno sie zestarzec ,ale ja bym chciała jak najdłużej wyglądać młodo ;) choć wiadomo ,że w końcu bedę wyglądać starzej ale wtedy się z tym pogodzę :)

Gość Monica Belucci;-*
Ludziom bowiem błędnie wydaje się, że będą wiecznie młodzi :-)to zdaje się nazywa się błędem osądu ;-)

Gość ma co komu takie stare
kurviszcze? Faceci z pozycją koło 40 się rozwodzą z pierwszą zoną i biorą taka 20 lat młodsza.

Gość hemobartonella
A ja chciałabym być jak najdłużej zdrowa,każdy ma inne priorytety.W/g mnie należy wyglądać dobrze,ładnie,atrakcyjnie a nie tylko młodo.A tak można w każdym wieku,kurczaczki!!A poza tym kobiecość i to mityczne"coś" co wabi i pociąga potrafi długo opierać się upływowi czasu.

Gość Monica Belucci;-*
To nieprawda. Chyba że swe poglądy opierasz na fakcie, ze Twój Tata zostawił Mamę.ale mowic tak na własną matkę - dobrze to o Tobie nie świadczy

Gość było pilnować
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość hemobartonella
To kompletna bzdura!Moj małżowaty zamiast się oglądać na corkowiekowe woli iść ze mną na koncert Lipali...

Gość hemobartonella
Winszuję udanej defekacji..