Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córcia

córka dzisiaj obudziła się

Polecane posty

Gość moja córcia

z zaropiałymi oczkami. Czy może być to spowodowane "przewianiem oczu"? W ciągu dnia oczka nie ropniały mocno -może pare razy przetarłam wacikiem moczonym przegotowaną wodą. Chciałam sie upewnic czy to nic poważnego?

Gość malgosia www
nie ma czegos takiego jak przewianie oczu:O w jakim wieku masz dziecko?

Gość moja córcia
3,5 lat wiem,że nie ma dlatego napisałam w cudzysłowiu :) Teściowa powiedziała,że to jest od "przewiania" pamietam że jak byłam mała tez miałam cos takiego.

Gość kfjatek
my Ci nie powiemy czy to coś poważnego - bo może być - obserwuj i licz się z wizytą u lekarza

Gość bgvnbgfsbn
ma zapalenie spojowek( ja tez cos takiego mialam) cale zaropiale oczy i nie mozna bylo ich otworzyc... bylam z tym u lekarza i jest zapisal mi jakies krople ale powiedzial ze lepszym sposobem jest przykladanie rumianku namoczonego na wacik i tak tez zrobilam i mi przeszlo :)

Gość kfjatek
NIE WOLNO PRZYKŁADAĆ RUMIANKU!

Gość malgosia www
kup ziele swietlika i przemywaj oczko, zawsze od zewnatrz do wewnatrz...mozesz wkropic sol fizjologiczna i tyle..jak nie przejdzie to do lekarza...:)

Gość malgosia www
mozna rumianek, spoookojnie,chyba ze ktos jest na rumianek uczulony ale swietlik jest o niebo lepszy...

Gość moja córcia
Wiem,jezeli jutro sie nie poprawi to pojde z corcia do lekarza, mam nadzieje ze bedzie dobrze. Rumiankiem nie przemywam - sama woda przegotowana. Dziękuję za odpowiedzi