Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla desperatka 24

Jestem zdesperowana!

Polecane posty

Jeszcze tego nie widać ale czuję, że tak właśnie jest/będzie. Mam silną potrzebę bycia z kimś, brakuje mi bliskości i seksu jak powietrza. Dawno nie budziłam się obok faceta... Nigdy chyba nie byłam kochana ani w szczęśliwym związku. Niczego mi teoretycznie nie brakuje. Mam pecha? Przegrałam życie?

Brakuje ci, ale ostrego jebania a nie żadne tam pieprzenie o kochaniu. Daj ogłoszenie na jakimś portalu albo idź na wiejską dyskoteke i kogoś znajdziesz.

Gość jestem stara
facet to dodatek do życia często lepiej jak go brak niż jak ma być taki który po krótkiej fazie szczęśliwości okazuje sie porażka totalną . zdarza się to bardzo często i trudno sie takiego strupa pozbyć . ciesz sie ze nie masz tego typu problemów możesz oddychać pełna piersią pewnie masz w pobliżu jakiegoś wampira energetycznego i dlatego odczuwasz braki tak boleśnie .

"Niczego mi teoretycznie nie brakuje" - pisałam o wyglądzie, cechach charakteru i wszystkim tym, na co mogą zwracać uwagę faceci. Ale ok, dzięki za opinię. Na wiejskie dyskoteki nie chodzę, jestem z zupełnie innego środowiska. Ale doceniam chęć pomocy :D

Jak się pozbyć takiego wampira energetycznego? Ciekawa teoria.

Zdesperowana widzę że trafiłem w samo sedno. Bo po części ty tak zrobiłaś i dlatego tak agresywnie zareagowałaś, no cóż.

jestem stara facet to dodatek do życia często lepiej jak go brak niż jak ma być taki który po krótkiej fazie szczęśliwości okazuje sie porażka totalną . zdarza się to bardzo często i trudno sie takiego strupa pozbyć . ciesz sie ze nie masz tego typu problemów możesz oddychać pełna piersią pewnie masz w pobliżu jakiegoś wampira energetycznego i dlatego odczuwasz braki tak boleśnie . ---- człowiek który długo jest sam, chciałby nawet i takie problemy. ale rozumiem, że człowiek z takimi problemami, ma chęć na odpoczynek.

Sama swoje życie upubliczniłaś, więc każdy ma prawo je ocenić i nie da się ciebie inaczej podsumować. A widać cie zabolało...

Gość a ty zdesperowana
domowa żono pierdolnij sie może w swój łeb :D nie trawie takich chujowych bab :P

rudy z małej litery -> co chciałeś napisać? ;)

Zdesperowana -> Dzięki. Wiesz, nie mam łatwego życia i chyba właśnie przechodzę jakieś załamanie. A te pary wokoło jeszcze bardziej mnie dołują. Ludzie mają po naście lat i już są w związkach a ja mam takie bardzo nieudane życie miłosne, że szkoda gadać.

Gość pociesz sie ze nie
ty jedna jesteś samotna są pary ale tez rozpada się coraz więcej związków . zdrada to normalka . niektórzy są razem ale tak naprawdę maja zdecydowanie gorzej niż ci wolni . widzisz jakąś pare widaje ci się ze mają fajnie a oni naogół są już sobą znudzeni , facet ogląda sie za inymi laskami ... nie patrz na pozory

Pocieszyłaś mnie. W sumie to tak jest. Musze o tym pamiętać :D

Do autorki. Widać nie trafiłaś na takiego wyjątkowego. I w dupie miej tych idiotów co tu piszą zamiast postarać się pomóc to się wymądrzają. Pozdrawiam wszystkie miłę i wartościowe kobiety. Sławek:)

no w koncu trafi ci sie ktos z kim bedziesz szczesliwa , tylko sie nie zalamuj i nic na sile po prostu miej oczy otwarte i badz otwarta na nowe znajomosci

Czy to ostatnie to podszyw? ;)