Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaa________________

mój maż mnie wkurwia, zaraz jebne go w łeb

Polecane posty

przysiegam, mam dosyć tego frajera, Znowu mnie poniżył, czuje sie jak gowno

Gość p n g gv g gbvbvb
ja szukam w męzu m.in. przyjaciela. bez przyjazni nie wyobrazam sobie malzenstwa.

Gość znam ten bol
ja tez to mam,wywaliłam mojego z domu

Gość Pulp fiction
No to jestem w podobnej sytuacji. Napisz jak twój cie poniżył?

A potem na policji bedzie: Nie wiem co sie stało...on mnie zaatakował. Nic mu nie zrobiłam. Wpadł w białą goraczke"itp. itd. Gdyby tylko Polacy potrafili rozmawiać ze soba tak szczerze jak sie zwyzywają to bylibyśmy najszczęśliwszymi narodem po tej stronie równika

Wrócił z pracy, ja pół godziny przed nim wiec zdazyłam sie przebrac w wygodny dres. Kiedy mnie zobaczył skrzywił się z obrzydzeniem, Pytam o co chodzi a on na to "wyglądasz jak śmierdzaca kura domowa, jakby kumple widzieli jaka mam zonę to by mnie wysmiali"

Pracuję w duzej korporacji na wysokim stanowisku. Na co dzien musze wygladac nienagannie. Caly dzien w garsonce i na szpilkach. W domu ubieram dres i to znaczy że zasługuje na takie traktowanie? On w domu chodzi w gaciach chuj jeden:o

pierdol chuja - niech sam pociska w domu w garniturze i ciasno związanym krawacie. I koniecznie w butach wyjściowych. Nie przejmuj się chamem. trzeba tępić dziadostwo. zrób wszystko zeby się od niego uwolnić, skoro on tak sobie pozwala, to na pewno nie doczekacie razem starości

Gość do aaaa__________
a miej go w doopie !!!!!!!!!!!! Niech któraś łazi w szpilach i garsonce przez większość dnia - to zobaczy kurfa jak to jest - nogi w doope włażą - znam ten ból :( i mam to GDZIEŚ. Zakładam w chacie swój ukochany rozciągnięty dres i wygodne bambosze - podstawiam swojemu pod nos pyszny obiad. Ale.....ale on TO rozumie, że bolą mnie nogi , że podaje obiadek w dresie - i nóżki mi wymasuje wieczorem. A ten Twój to jakiś niedorobiony jest - przyjeebaj !

Gość ralf 1
mnie chuj strzela stara ma syf wdomu 4 k***a koty i psa jednym cofnieciem roz******la 2 auta i twierdzi ze to moja wina k***a mac wj***la mi noz w kolano przecinajac sobie reke i mnie straszy ze ja napadlem i sie k***a wyprowadzi bo stosuje przemoc a tak pozatym poza chodzeniem do pracy zarciem i spaniem to w c***a wali

Gość Zofka

Polecic jakąś patelnie?