Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selena86

Dziwny układ - poznałam żonę swojego kochanka

Polecane posty

Gość Selena86

Od początku znajomości mówił mi, że tak naprawdę z żoną go (poza dzieckiem) nic nie łączy. Podchodziłam do tego sceptycznie, bo wiadomo, że każdy żonaty zainteresowany romansem tak mówi. Do czasu. Ostatnio zaprosił mnie do siebie do domu. Byłam przekonana, że jego żony nie będzie w tym czasie, a tu zgadnijcie kto mi otwiera drzwi!!! ONA! I z uśmiechem zaprasza mnie do środka mówiąc, że wiele o mnie słyszała.... Zaczęliśmy rozmawiać we trójkę i okazało się, że on mówił prawdę i że jej nie przeszkadza to, że on spotyka się ze mną... Czy tylko ja uważam, że to jest nieco dziwne?

Gość lalalkalaka
Może maja otwqarty zwiazek i zaproponują ci trójkąT? A może ona z jakis przyczyn nie może czy nie chce uprawiać z nim seksu i woli , aby on robił to z toba niż z przypadkowymi dziwkami? Może to ona też ma kochanka? Może są ze soba ze względów finansowych? A może ona sciemnia i czeka , kiedy mu przejdziesz? Trzeba było ją zapytać i wyjaśnić sytuację...

Gość Selena86
Wiem, że powinnam była zapytać, ale byłam tak zaskoczona, że wtedy o tym nie pomyślałam...

Gość hehe :D
Ciekawa sytuacja :)

Gość kjhlj
prowokacja

Gość Zgrywus :)
Był taki temat w programie Ewy Drzyzgi że babka zgadzała się na wspólny seks męża z prostytutką w jej obecności, tak że może prowokacja, może i nie :D

Gość wioka z wykolka
prowokacja