Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasanda7547

zaroty glowy i zaburzenia wzroku

Polecane posty

Gość kasanda7547

Witam, mam 18 lat mam pewnien problem moze ktos potrafi mi pomoc. wiec tak przy wstawaniu z łózka mam zawroty glowy i zaburzenia wzroku trwa to tylko chwile wszystko bylo ok dopoki nie zaczely mi mocno dretwiec nogi gdy leze wszystko jest ok a gdy wstane nogi sie same uginaja wiecie czy to cos powaznego? co to moze byc? dodam że mam 6 gruczolakowlokniakow na piersiach , czy to moze byc guz przysadki ?

Gość to może być wszystko
idź do lekarza!

Gość kasanda7547
bylam u lekarza, zbadali mi poziom prolaktyny wyszło ok to lekarz powiedzial ze mam za niskie cisnienie i wysłał do domu wiec nic mi nie pomogl.

Gość ja mam to samo ale jestem
duzo starsza. Moze byc niedotlenienie zwiazane z uciskiem na kregołup szyjny np. W kazdym razie nigdy nie zrywaj sie po przebudzeniu na bacznoisc, przeciagnij sie , polez, pogimnastykuj na leząco, mozesz zribic cos na kztałt mostka, to ukrwi ci mózg. A do lekarza jednak idz. na pewno nie siedz dlugo przy kompie i nie obciazaj kregosłupa.

jesli tylko cisnienie, to tym bardziej pogimnastykuj sie w lozku przed wstaniem, zrob pare wdechów.rowerek.

Gość kasanda7547
chyba jednak za dużo chlam gorzały :(

też tak mam. lubię się napić i od nowego roku idę na terapię

niskie ciśnienie,ja okresowo zanim wstanę mam przygotowaną obok łóżka kawe z dnia wcześniejszego i wypijam:) siedzac w łóżku.Zobacz też czy nie masz anemii,bo często tak sie objawia.

Gość kasanda7547
jak wróciłam do domu to mnie facet tak zerżnął, że musiałam iść do ortopedy i do dzisiaj chodzę o kulach :O

Gość pasuje do na
kolaps ortostatyczny & ch. Meniere'a. W przypadku kolapsa, to bardzo wolno wstawać, by krew nagle nie odpłynęła z mózgu, wtedy nie będzie tych objawów. W przypadku ch. Maemere'a sama nic nie zrobisz, lekarz musi przepisać lek o nazwie Histimerck. Jeśli zaniedbasz leczenie , to możesz stracić słuch. Dziwne, bo ch. Meniere'a występuje u osób starszych, a może jesteś już tak zużyta, że masz ciało 60-latki?

Gość jdjsllojnbhhh
jak masz niskie ciśnienie to normalne objawy powinno ci sie jeszcze to zdarzać gdy długo siedzisz lub klęczysz po prostu wstawaj powoli, nie zrywaj się od razu z łóżka