Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UWAGA UWAGAAA

Elimit to oszuści !!!

Polecane posty

Gość UWAGA UWAGAAA

Elimit to straszny kant, nie dajcie się nabrać i nie wysyłajcie smsa (choć jest napisane że 1 zł. płacicie 23 zł)... Filmy się nie odtwarzają, zresztą niewile ich tam bo większość w ogóle nie działa !!!!

Gość Wermut
Witam. Zgadzam sie w 100%. Niestety juz po fakcie :( Co prawda bylem swiadomy, ze SMS kosztuje 23 zl, a nie zlotowke (sprawdzilem wczesniej cennik), ale jak na konto na 299 dni ta cena nie wydala mi sie zbyt wygorowana. Oczywiscie konto premium otrzymalem juz po chwili, niestety problemy pojawily sie juz na poczatku. Nie dosc, ze film buforowal sie z 10 minut, to jeszcze w polowie filmu przerwalo polaczenie z serwerem i wyswietlilo komunikat o jakims bledzie, myslalem, ze to chwilowe, jednak nastepnego dnia to samo, w trakcie filmu po 10 minutach buforowanie i czekanie kolejne 10 minut... Jednym slowem porazka, wyrzucone 23 zlote :( Juz wolalbym darmowe konto z limitami co 72 minuty, przynajmniej wiedzialbym, czego sie spodziewac. Oczywiscie admin na elimit nie odpowiada na e-maile, bo i po co, totalna olewka. Ostrzegam, lepiej doplacic i wykupic konto na rapidzie, niz bawic sie z ta pseudofirma :(

Gość Wermut
Aha i jeszcze co do scislosci: *Cena promocyjna usługi 1zł dotyczy przelewów przez PayPal, Cena SMS usługi to 25 zł netto.

Gość Wermut
Jeszcze raz pisze. Jak chcecie, to polecam inne serwisy. Wystarczy w google wpisać "megavideo bez limitu". Aktywacja na serwisach to ok 7 zł brutto na 30 dni SMS, ale jakość nieporównywalna, żadnych problemów z buforowaniem, przewijanie działa bez problemu, wole wydac nawet te 7 zł na miesiąc, ale mieć gwarancję jakości, niż wyrzucić 23 zł w błoto. PS. Poprawka, w powyższym poście powinno być 23 zł, a nie 25 :)

Gość Kamcia232443424
po co oglądacie filmy na płatnych serwisach ? na you tube jest pełno filmów

Gość sgfdsgfds
na youtube nie ma seriali bo kasują

Gość blowwww
ludzie ale macie problemy od tego jest tv.wrzut.to :D ja tam oglądam za free i jest git majonez.:D:D

Gość alejądroj
racja

Gość Wermut
Jeszcze jest efilmpro.pl, SMS za ok 6 zł i konto na 30 dni, filmy dzialaja w 100% bez problemow. Jest tez darmowa wtyczka lllimitux do firefoxa i chroma, ale na razie sprawdzam jak dziala :)

Gość podgladaczka007
ja chce to zgłoscic na policje!! nie bedzie nikt na mnie zarabial( a raczej na mojej glupocie).........

Gość podgladaczka007
foryoureyes@op.pl piszcie do mnie, jak zglosimy w kilka osob moze cos wskoramy!

Witam. Potwierdzam, Elimit to oszust, który nie odpowiada na emaile. Ja od tej złotówki nie zbiednieję (płaciłem przez PayPal), ale uważam że takich oszustów trzeba tępić. Z PayPala mam jego imię i nazwisko: Michał Kazimierczak. Pozdrawiam.

Gość ciekawa45
Nie wiem czy ten temat jest jeszcze aktualny ale... mi elimit nie sprawia większych problemów czasem pobieranie nie chce działać ale oglądanie bez limitu działa bez problemu i nawet ładnie się ładuje...moja siostra też go używa i nie narzeka:P może wy nie używacie go poprawnie??

Gość cyganeria2011
Też dałem się na brać na 1 zł PROMOCJA!!!!!!!!Skasowali mi 23,37 zł za sms-a. Co dziwne piszą koszt 6 zł przy normalnej rejestracji , a numer podają 91958. Wystosowałem ostre pismo do Nich.Nie sciągnąłem zadnego filmu,bo nie idzie!!! Ktoś musi się tym tematem zainteresować!!!!!!!!!

Gość ciekawa45
a używacie elimit przez firefox? i ściągneliście plugin?

Gość smario
Ale baran ze mnie !!! wlasnie przd chwilka zaplacilem elimit i zorientowalem sie ze to gnojki kanciarze ! dalem sie nabrac ! a dopiero potem znalazlem to formum !

Gość ciekawa45
Nie to nie są oszuści wszystko działało tyle że teraz jak zamkneli serwisy takie jak megavideo video bb itp. to nie wiem po co kupowałeś konto jak z tych serwisów filmy działały na elimit, nie słyszałeś o tym i o acta itp?

Gość smario
ciekawa45 chcialem obejrzec walke bokserska Kliczki na polsacie w internecie, i automatycznie przelaczylo mnie na elimit, wiec chcialem uczciwie zaplacic i obejrzec ta walke ( nie mam polsatu, nie mieszkam w Polsce) i w tedy niespodzianka, ot cala historia. Pozdrawiam

Gość ciekawa45
smario ale na elimit nie można oglądać na żywo trzeba wkleić link z "megavideo" "videobb" albo "videozer" a tych stron od jakiegoś czasu nie ma "megavideo" zamkneło FBI i cały świat o tym słyszał więc i tak nadal nie rozumiem skąd ten pomysł z płaceniem za konto skoro było wiadomo że nie znajdziesz linka z walką na żadnej z tych stron skoro one nie istnieją

Gość smario
Ciekawa45 Kochanie Posluchaj raz jeszcze .... nigdy wczesniej nie slyszalem o elimit. desperacko chcialem znalezc polsat zeby obejrzec walke. kliknalem w googlach polsat i cos sie znalazlo. po kliknieciu wyszla informacja ze zeby ogladac trzeba zaplacic, spieszylem sie sobota ! wiec zaplacilem. nie bawilem sie w szukanie i dociekanie kto jest kto. Nawet nie wiedzialem ze nie mozna ogladac na zywo. Normalnie to place i mam to co chce od razu, bez kombinacji. Jesli wciaz nie rozmumiesz zapraszam do mnie na kawe albo drina i wyjasnimy to...... a-ha dzisiaj dostalem przeprosiny z elimit i nowy kod dostepu, ale jaja

Gość ciekawa45
oki przepraszam skoro nie wiedziałeś o co w tym chodzi i nie czytałeś...o przeprosiny fajnie i nowy kod dostępu też fajnie tylko szkoda że tam się już nic nie da oglądać no ale zawsze coś;) troszkę naskoczyłam na ciebie bo mnie wkurza że wszyscy mówią ze to oszuści bo już wielu oszustów spotkałam co zabierają kase a nic z tego się nie ma a elimit jest naprawdę porządny według mnie no fakt troszkę też naciągają ale jednak nie tak jak inne strony więc się odgryzam jak ktoś na nich naskakuje :P A co do kawy czy drinka to ciężka sprawa skoro jesteś zagranicą :P

Gość smario
Witaj Ciekawa45 dla chcącego nie ma nic trudnego !!! pamietaj ! a poki co korzystam ze stronki zalukaj.tv .jest extra i maja wszystkie filmy. a zktorej czesci naszego pieknego kraju jestes ? ja pochdze z Podkarpacia. Pozdro M

Gość ciekawa45
Ja też sobie radzę jak mogę jeśli chodzi o filmy i seriale ;) korzystam ze wszystkich możliwych stron ;p Ooo Podkarpacie? ja również z Podkarpacia;)

Gość Smario
Witaj Ciekawa45 Jak sie domyslam ta koncowka po ciekawej odnosi sie do wieku ???\ czy moze to taka zmylka artystyczna... a to historia, serio jestes z Podkarpacia ? hmmm swiat jest maly.... jak powiadaja ! Pozdro M

Gość ciekawa45
Tak to taka zmyłka do 45 mi jeszcze daleko Tak całkiem serio jestem z Podkarpacia i naprawdę w takich sytuacjach świat się wydaje bardzo mały :)

Gość Smario
Witaj Ciekawa45 przewaznie koncowki to wiek, ciekawe co u Ciebie oznacza ?? dzisiaj pracowity dzien, zakonczylem prace pisemna zamykajaca kolejny etap mojego zycia, pije drina i slucham muzyki, jednym slowem relaxuje sie.. A co u Ciebie ? moze przejdziemy na nasze mail-boxy, bedzie latwiej, nieprawdaz ? prosze o wskazowke z ktorej strony Podkarpacia ? Pozdrawiam M

Gość ciekawa45
Fakt to by troszkę ułatwiło sprawę możemy przejść ;) Praca pisemna? jaka jeśli można wiedzieć? Ja ostatnio też mam dość dużo pracy dużo projektów do zrealizowania... ale na relax też znajduję czas bo w końcu życie nie jest tylko po to żeby pracować;) z której strony...okolice Rzeszowa a Ty?

Gość SMario
Witaj Ciekawa45 juz myslalem ze nie jestes,, ciekawa'' co u mnie i po znajomosci... ja sporo pracuje, nie z przymusu, dzisiaj tez bylem na kilka godzin. pytasz o prace pisemna, ortodoncja, leczenie, aparaty, budowa , zasada dzialania. Skonczona oddana ufff..... ja do Rzeszowa mam dokladnie 65 km. STALOWKA. Nie wiem czy mozna podawac maile tutaj na forum czy tez nie ? Pozdrawiam M aha i nie zapomnij, w przyszlym tygodniu mam urodziny !!!

Gość ciekawa45
Hej;) nie miałam ostatnio czasu hmm urodzinki to Wszystkiego Najlepszego!;* to ciężki temat miałeś ;p ja do Rzeszowa jakieś 25km;) no właśnie też się zastanawiałam nad podawaniem potem jeszcze ktoś dla jaj zacznie pisac :/