Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daria16718

sylvie20

Polecane posty

Nigdy nie brałam leków antykoncepcyjnych. Ginekolog przepisał mi sylvie20. Dostałam dzisiaj miesiączkę. Powinnam przyjąć tabletkę teraz i brać ją przez kolejne 21 dni czy dopiero zacząć po skończeniu okresu? Jest to opisane na ulotce, ale trochę niejasno.

Tabletkę bierzesz od pierwszego dnia okresu. Jest napisane bardzo jasno, chyba, że masz problem z czytaniem.

Gość majka7777777
a ja się wkurzam :/ wzięłam 5 tabletek wczoraj był u mnie chłopak, a ja taka jakby... nieobecna mówił, że niepotrzebnie przeczytałam w ulotce te skutki uboczne, bo teraz wszystko na anty zwalam ale to naprawdę nie jest normalne :/ - ciągle chodzę głodna, nawet gdy się najem do syta :/ wcześniej nie było o tym mowy - chce mi się non stop spać :/ godz. 17 a ja kima :/ zazwyczaj to po północy (tak tak, przy rannym wstawaniu) - włosy mi się zaczęły mega elektryzować (a wciąż ten sam szampon i szczotka) - mam wrażenie, że wciąż chce mi się płakać ;/ choćby z powodu, że chłopak już sobie jedzie, a wiem, że za 2 dni znów go zobacze - no i libido :/ zawsze w czasie miesiączki miałam strasznie wielką ochotę, a teraz? - to nawet minimalnej nie ma :/ po prostu nie chcę i tyle, nie sprawia mi to frajdy ;/ - wszystko mnie denerwuje :/ nawet głupi dotyk, o wszystko się wkurzam i wgl ;/