rzuć wszystko i całujmy się 0 Napisano Grudzień 13, 2010 myślą tylko o nim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość całuj nie żałuj Napisano Grudzień 13, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mały odkrywca Napisano Grudzień 13, 2010 ja obmyślam jak opanować świat. ten mój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facetzjajami 0 Napisano Grudzień 13, 2010 o kim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzuć wszystko i całujmy się 0 Napisano Grudzień 13, 2010 co a tym arobić, jak wyleczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudusia1621 Napisano Grudzień 13, 2010 Ja też nie mogę spać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klaudusia1621 Napisano Grudzień 13, 2010 Tyle problemów:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez chcialabym wiedziec Napisano Grudzień 13, 2010 ale zyje chyba nadzieja, ze znowu bedzie pieknie. 3 noc nieprzespana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach