Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ally23

o czym mogą świadczyć kwiaty?

Polecane posty

dostałam na 23 urodziny, 49 czerwonych tulipanów od współlokatora, którego znam 2,5 miesiąca. Jest z dobrze sytuowanej rodziny wiec domyślam się, że dla niego takie gesty są czymś normalnym. Podoba mi się i zastanawiam się czy oprócz tego że mnie lubi i szanuje, może to świadczyć o czymś więcej? Za 4 dni się wyprowadzamy i nie wiem czy zapytać o czym to świadczy...

Gość piekny marian
jak chryzantemy to znaczy ze umarlaś

Gość wuwuwuuuuuuuuuuuu
on chce, żebyś mu zrobiła loda

pisząc "czy to świadczy o czymś więcej" miałam na myśli uczucia, czy chciałby ze mną być. bo jesli chodiz o lody, nie tylko on by chciał.. a nawet jak chce, to może sobie wybrać z kolejki do niego. Mam mało czasu, zostało parę dni, a jestesmy do siebie podobni w 90%, on i ja to wiemy. Zakładam że jesli jest Facetem to potrafi się określić bez owijania w kwiatki?

Gość :O:O
tzn ze według kolesia wygladasz na 49 lat:D o ja pierdole,co to za pytania,co maja znaczyc kwiaty?? kwiaty jak kwiaty,koles ma gest to dostalas kwiaty:O masz jeszcze jakeis madre pytania???

nie zaparzeczam ze nie jest ze mną ostatnio wszystko w porządku stąd to naprawde głupie pyt. = tyle dla mnie znaczy w okoliczności pędzącego czasu :( tulipany są prawdziwe, jedyne czego jestem pewna na 100% to to, ze nie jest prawiczkiem. W końcu trafił mi się doświadczony facet i tak po prostu się to wszystko skończy...

ha! tak działałam że nic nie robiłam, sam się urwis wygadał... :D jestem jedną z najfajniejszych jakie spotkał. (z oczu wyczytałam dodatkowe informacje :P) Niestety miłość niespełniona, każdy wraca w swoje m-ce na ziemi... Ciekawa jestem jak to się potoczy w ciągu paru lat....