Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My już znamy tę prawdę.

Kobiety są przereklamowane

Polecane posty

Ale dzisiaj nie ma Dnia Kobiet :P Jak masz coś do dodania na nasz temat , to bardzo chętnie posłucham ...

Tacy są mężczyźni. :( Oni nie lubią miłych, cichych skromnych dziewcząt. :( Oni muszą mieć zołzy trzymające ich twardą ręką. 😭

regres to wcześniej prosiłeś tak bez okazji? no no

Są zazdrośni o sprzedawcę w perfumerii. Nie znają się na kolorach.

Gość Mystery_
"brum Tacy są mężczyźni. Oni nie lubią miłych, cichych skromnych dziewcząt. Oni muszą mieć zołzy trzymające ich twardą ręką." lubimy miłe i skromne tylko że takie zwykle są mniej atrakcyjne fizycznie

Nie lubią ike. I strasznie się złoszczą, kiedy pomidorowa się na stole pojawia. A co więcej, nie potrafią podać racjonalnych powodów dlaczego nie chcą jeść takiej zupy.

to chyba brum jakaś specjalna odmiana mężczyzn moja- długo hodowana- lubi!!

chyba, że kobieta prawie biustu nie posiada....:D

o właśnie i tylko potrafią wszystko skwitować " pieprzysz głupoty"

I nie sądzę, żeby skromność kobiety miała coś wspólnego z jej atrakcyjnością, Mystery.

Gość Mystery_
"brum I nie sądzę, żeby skromność kobiety miała coś wspólnego z jej atrakcyjnością, Mystery." często ma

Ike, jeśli ich kobieta biustu nie posiada, to gapią się na wszystkie wokół. 😭

Gość Pani Dinozaur
Jasne, że powstała trzecia płeć , to kobiety które wzięły przykład z mężczyzn i stają się takie same.............ale chyba to dobrze? Zauważ że to za tymi kobietami latacie tłumnie, widocznie to one...właśnie TAKIE wam się podobają. Ja już jestem Dinozaurem, ale znam życie i widzę wkład mężczyzn w doprowadzeniu kobiet do takiego stanu.........to wasza wina panowie............bawcie się dalej kobietami i zdradzajcie, porzucajcie żony i dzieci, oszukujcie swoje partnerki,seksujcie się na boku, miejcie kochanki i dalej unikajcie zawierania małżeństw bo po co wam żona, dalej pracujcie nad krzywdzeniem kobiet....a będzie jeszcze gorzej niż jest. Oczywiście że również niektórzy mężczyźni ucierpią przy okazji.............ale panowie .........zawdzięczacie to innym mężczyznom , którzy przez wieki całe krzywdzili kobiety. Uważam że nadal jest zbyt wiele dobrych kobiet, cierpiących przez mężczyzn.......te złe kobiety przynajmniej nie cierpią, bo stały się takie jak mężczyźni, ale smutne że takie złe kobiety krzywdzą również inne kobiety, te dobre kobiety.

Gość Mystery_
"brum Mystery a tak coś więcej na ten temat?" im piękniejsza tym zwykle mniej skromna piękne są zwykle rozpuszczone, wyniosłe i mało skromne - pyszne

A piszesz to z własnego doświadczenia czy tak Cię natchnęło?

o właśnie i tylko potrafią wszystko skwitować " pieprzysz głupoty"" bzdura !!! 1) Naprawiam drobne usterki na bieżaco w domu 2) nie patrze sie tylko na biust u kobiety 3) uwielbiam pomidorową 4) nie zmuszam swojej kobiety do oglądania boksu bo to bez sensu 5) daje jej kwiaty bez okazji 6)doceniam jej prace 7)lubię miłe i skromne kobiety 8) Wali mnie kto sprzedaje perfumy mojej kobiecie w perfumerii ale piszcie dalej ...

Gość Mystery_
co za pytanie chyba to oczywista oczywistość :o

Regresie ale tak napisać, to ja też mogę. :D Dowody, dowody, dowody. :D

Mystery - nie ma oczywistych oczywistości. Czyli wymyśliłeś to sobie.