Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My już znamy tę prawdę.

Kobiety są przereklamowane

Polecane posty

Gość Mystery_
wiem z różnych źródeł - dyskoteki, Sympatia oraz z autopsji

Dowody, dowody, dowody." zapraszam cie do mnie na ślask poznasz narzeczoną :D skonfrontujesz moje wypowiedzi ... Tylko wydrukuj je sobie :D

A może mi napiszesz, że okna przed świętami myjesz?

Fajny top na marginesie ;) inny temat,inne treści, ike zwariowała :P

Chociaż, Ty to się nie liczysz, bo się dopiero o kobietę starasz. :D

Gość Mystery_
"brum Z dyskotek? Hm... Nie bardzo rozumiem." no chodzi o to jak sie noszą i traktuja facetów wie ze ładna to może nasrać na głowę

A może mi napiszesz, że okna przed świętami myjesz?" tak ale Wielkanocnymi nikt za mnie tego nie zrobi :D Po czerwcu będę miał pomoc żony :)

Mystery! Ależ Ty się powstrzymaj od takich słów. :D Tu wrażliwe kobiety czytają. :D

o widzę regresa prawda zabolała" raczej nie prawda i raczej rozbawiła niz zabolała :)

Gość Mystery_
"brum Mystery! Ależ Ty się powstrzymaj od takich słów. Tu wrażliwe kobiety czytają." zaczynam wątpić czy kobieta może być wrażliwa :o

Mystery, tak mi przyszło do głowy. Jeśli na dyskotekach są wyniosłe, to może w bibliotece poszukaj?

uwielbiam te jakze odzwierciedlajace rzeczywistosc wielkie odkrycia na temat ludzi:) kobiety sa rozne: zepsute i materialistki i normalne, uczuciowe zreszta kazda zimna suka ma tez uczucia tak naprawde i jest w stanie pokochac

brum bo nie mieszkam jeszcze z narzeczoną przeprowadza sie ok marca dopiero

Mystery, nie wątp we wrażliwość, tylko umiar w przekleństwach zachowaj.

a widzisz jak rasowy chłop zarzucasz mi kłamstwo:P to u was normalne :classic_cool:

Regres, to jak ona z Tobą nie mieszka to nie będzie wiarygodnym świadkiem Twojej doskonałości.

Gość Piotrkowa
Ludzie nie są źle nie zależnie od ich płci, złe jest ich zachowanie, choć generalizować nie można. To tak jak uwierzyć i przyjąć za pewnik, że blondynki są mniej inteligentne od brunetek. Nie zgadzam się z opinią, że współczesna kobieta jest zła, przebiegła, sprytna, oziębła, wyrachowana itp. Nie zaprzeczę jednak, że takowe istnieją. Ten sam typ pojawia się w męskim świecie. Zastanawiam się tylko czy kobieta z takimi cechami nie powstała, by została zachowana równowaga w przyrodzie taki odzew na zachowanie mężczyzn. W moim świecie wciąż spotykam się ze zdradami ze strony mężczyzn natomiast nie znam kobiet, które zdradzają. Śmieszy mnie jak słyszę, że kobiety się sprzedają: nie wielu w Polsce facetów zarabia tyle, by warto było się mu oddać za kasę. Nie jesteście szejkamitrzy tysiące, cztery to spokojnie może zarobić sobie kobieta. Co do obracania się w towarzystwie wciąż z nowym kochankiem hmm może następuje takie przebiegunowanie i to wy mężczyźni będzie pełnić teraz rolę broszki

Dosyć tych żartów. :) Prawda jest taka, że mężczyźni są cudowni. :)

Balsam na skołatane serce niewieście. :) Drogowskaz pośród śnieżycy. Ciepłe dłonie ogrzewające zziębnięte stopy.

Regres, to jak ona z Tobą nie mieszka to nie będzie wiarygodnym świadkiem Twojej doskonałości" brum ale ty myślisz że my sie widzimy raz na tydzień ...? pomieszkuje czasami u mnie , zwłaszcza w weekendy Ja nadal zapraszam cie do skonfrontowania , chciałas dowody ponoć :) brum Dosyć tych żartów. Prawda jest taka, że mężczyźni są cudowni" w końcu zaczynacie normalnie gadać :D tERAZ CZEKAM NA WPIS IKE !!!

Regresu, ale żeby ię nie okazało, że zaproszenie padło w złą godzinę. :D Bo mi wiele nie trzeba, żeby od słów do czynów przejść. :D