Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodam ze...

tepi faceci na forum

Polecane posty

Gość gwwiazdor kafeterii
a czym mnie pierdolisz jeśli można wiedzieć wolałbym wiedzieć

Gość dodam że,,,,
ale po co są już trzy brum ike i czizas a mówią do trzech razy sztuka. Gówno prawda za każdym razem jakieś dziwolągi. wypełza to z nory pod schodami, zwleka się z barłogów, pełza ślamazarnie po całej kafeterii roznosi swój smród przepoconych ubrań i niemytych ciał, obrzydzenie bierze jak się na patrzę. Choć szczerze przyznam że żal mi was. No bo życie nie popieściło, w dupsko dostałyście zdrowo. Więc normalka że trzeba odstresować i trochę tej złośliwości wylać na publikę, a jest jej tu trochę. WIĘC ŚMIAŁO DO DZIEŁA OPLUWAJCIE HARPIE CAŁA PUBLIKĘ. Wchodźcie na każdy topik i błyszczcie swoją wątpliwą swadą pisania postów. Owszem jesteście inteligentne, ale i głupie beznadziejnie. Żal mi was i nic już nie dodam. Zostajecie same ze sobą. Pa pa.

Może jestem i głupia ale pachnę całkiem przyjemnie. :D

leże i kwiczę hahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhaha

Gość gwwiazzdor kafeterii
papa idź się umyj za mnie a możesz i na jutro? jajka natrzyj balsamem kokosowym podobno po tym cohones rosną jak u goryli

a tak czułam, że ktoś mnie śledzi .........:D

Jakaś fiksacja na zapachach się narodziła. To ciekawe czemu ludziom do głowy przychodzi, że ktoś piszący na forum - śmierdzi od rana?

może sam śmierdzi i myśli, że inni też tak mają ?:)

Gość gwwiazzzdor kafeterii
zgadzam się brum ja śmierdzę na przykład dopiero od około 14 poza tym nie tak łatwo się spocić zimą trzeba by się poruszać a jak tu się ruszać jak siedze i marnuje życie na kafe

Musisz zacząć śmierdzieć wcześniej. Nie ma rady. Śmierdzimy my, musisz śmierdzieć i Ty!

a dlaczego brum? mi się nawet podoba takie śmierdzenie na zmiany

Gość gwwiazzzdor kkafeterii
ooooo można ustalić dyżury wydzielania fetoru obawiam się że tego nawet wymagają przepisy BHP

Hm... Ale ja mam nowe perfumy. Musze się niemi nacieszyć. :D Może się zgłoszę, na dyżur w przyszłym tygodniu?

brum to musisz sie trzymac w cieple zeby perfumy sie rozchodzily swobodnie po otoczeniu

Nie będę się oddalała od rozżarzonego koksownika. :D

albo w cieple się puścić ruch ciała powoduje roznoszenie się woni w pomieszczeniu

Gość gwwiazzzdor kkafeteriii
ale jestem yebnięty papierowym workiem:(