Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mar2tuszka

DOmowy spos贸b wybielania, soda oczyszczona, czy to okej?

Polecane posty

Go艣膰 Mar2tuszka

Cze艣膰, mama mi m贸wila, 偶eby do pasty do z臋b贸w doda膰 sody, ale ja nie wiem, czy to nie b臋dzie szkodliwe. Co s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jusia_18
mnie by mama chyba zabi艂a gdybym tak zrobi艂a, a na pewno nie m贸wi艂a 偶eby tak robi膰. Kiedyc艣 pr贸bowa艂am ale nic nie dawa艂o. kup sobie w aatece paste wybielaj膮ca

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iujk
moja mama tez myje sodk膮.. ,to raz ,dwa razy na miesi膮c na paste bo sie szkliwo niszczy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asfg
a co my艣licie 偶e jest w pastach wybielaj膮cych? W艂a艣nie soda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fvgbhnjklfgdstgr
na pytanie o pasty wybielaj膮ce moja dentystka tylko si臋 u艣miechn臋艂a i powiedzia艂a 偶e nie zaszkodz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mar2tuszka
A to jej ejszcze masz tak w og贸le? ;) Skoro Twoja dentystka tylko si臋 usmiecha na wie艣膰 o pastach wybielaj膮cych i m贸wi, 偶e nie zaszkodz膮, to chyba nawet przebarwienia nie zarysuj膮:) Komercha i tyle. Trzeba pomy艣lec wiec o wybieleniu u stomatologa.

Udost臋pnij ten post

A ja myj臋 mieszank膮 sody i soli w stosunku 1:1, i namawiam c贸rk臋. Ale ona woli past臋, bo szybciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mar2tuszka
Oj, ale szybciej oznacza chyba z gorszym skutkiem dla zeb贸w i szkliwa. Przecie偶 to bez sensu, takie uszkodzenia powoduj膮 klopoty w p贸藕niejszym czasie, nie od razu. Z tego co mi wiadomo, 偶r膮ce wla艣ciwo艣ci sody bardzo 藕le wplywaj膮 na plomby. Nie s膮dzisz, 偶e cz膮steczki soli i soda, kt贸re mog膮 dosta膰 si臋 pod dzi膮slo spowoduj膮 okropne spustoszenie w przypadku najmniejszego podra偶nienia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kizjamizjia
sok z cytryny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamilkazsynkiem
Moja znajoma wybielala z臋by w Centrum Stomatologicznym Zakopianka w Krakowie. Bardzo chwali sobie ten zabieg, a u艣miech ma faktycznie duuu偶o ja艣niejszy. Wybieram si臋 tam z synem, kt贸ry ma niestety nier贸wne z臋by, idziemy do ortodonty po aparacik:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szafkaw
Zakopianka i lekarze tego centrum uratowali moj膮 szcz臋k臋 po wypadku, kiedy polamaly mi sie zeby z przodu, s膮 wspaniali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 filifion
gdzie w Krakowie jest ta Zakopianka, o ktorej piszecie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siweczniczka
Na Zakopia艅skiej 62, tam gdzie jest centrum handlowe zakopianka, ko艂o Cinema City

Udost臋pnij ten post