Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana mezatka

co myslicie o wyznaniu mojego męża- POMÓŻCIE MI PROSZE was

Polecane posty

Gość zalamana mezatka

jakis czas temu nie bylam dla mojego meza najlepsza-straciłam prace,brak pieniedzy itp troche mnie przytłoczył poza tym corki nie przyjeli do przedszkola, wiec spedzalam czas z dzieckiem 24 h na dobe-on ma spokojna prace ale wracajac tez nawet palcem nie skrzywił, tylko od razu spac itp wiec unikalam seksu, malo rozmawialismy ze soba nie trwalo to dlugo maz pojechal w delegacje, zrobilam sie o niego troche zazdrosna, wrocilo miedzy nami do normy-ale on ciagle o jakis kobietach mi gadal-a tu jakas pani znaczaco patrzyla na niego, a tam na delegacji jedna chciala z nim pojsc do lozka i wczoraj,,,, powiedzial mi ze go wkurwialam i poszedl na kurwy, nie wiedzial jak mi o tym powiedziec powiedzial mi to po alkoholu jebany huj ze smietnika wscieklam sie, krzyczalam itp caly wieczor plakalam ze jak moglam wziasc slub z takim palantem a on mowi wieczorem ze powiedzial mi tak specjalniebo unikalam seksu i jego jakis czas temu nie wiem czy mu wierzyc :( ale sadze ze jak widzial moja wscieklosc to informacje ze poszedl do prostytutki sobie zmyslil- TO TO WLASNIE KLAMSTWO

Gość hgyut
Jeśli kobieta unika seksu tylko dlatego że ma focha to facet ma pełne prawo zdradzać! Co innego jeśli unika w wyniku przemęczenia,depresji..

hgyut -> Nikt nie ma prawa zdradzić jeśli partner unika seksu autorko -> Mógł flirtować z innymi co do zdrady to pewności nie ma. Był pijany więc może chciał ci w ten sposób po prosu dopiec

Gość nic się nie stało
niewiem jakim facetem jest twój mąż ale z tego co piszesz to wydaje mi się,że zwyczajnie kłamał po to żeby cię zaciągnąc do łóżka. wiem,że spekulowanie jest okropne bo w rzeczywistości nie dowiesz się jak było naprawdę ale możesz sięgo dopytać jak będzie po kilku piwkach (ja tak robię) wtedy będzie szczery! współczuję sytuacji i mam nadzieję że wszystko się ułoży. z całego serca życzę powodzenia!

teraz już pozostaniesz w niepewności. Albo po pijaku powiedział prawdę albo tak jak pisze Leviatan, chciał Ci tylko dopiec. Wychodzę jednak z założenia, że ludzie po pijaku najczęściej mówią prawdę

Zdradził czy nie powiedz żeby zrobił badania na wypadek gdyby puknął kogoś na boku. Po co masz się zarazić jakimś gównem

Gość hgyut
Moim zdaniem jeśli kobieta bawi się z facetem w kotka i myszkę i od jej nastroju zależy czy da pobzykać czy nie to facet ma prawo iść na bok. Unikanie seksu bo mam focha jest szantarzem.

Gość JIKL,M.
Boratka Zdradził czy nie powiedz żeby zrobił badania na wypadek gdyby puknął kogoś na boku. Po co masz się zarazić jakimś gównem TO ŚWIETNY POMYSŁ,JAK BĘDZIE SIĘ WZBRANIAŁ PRZED ZROBIENIEM BADAŃ,BĘDZIESZ MIAŁA PEWNOŚĆ,ŻE COŚ NABROIŁ

Gość siala la la
Skończcie pieprzyć te bzdury że jest zalezność między tym ile razy mąż pieprzy w domu a tym że zdradza. Nie ma żadnej. Jak mu się zechce to i tak zdradzi bo jest łajdakiem.